跳至

首頁

尾頁

大宅

10月9日星期六,都係11:30 至13:00,紅磡半島豪庭 clubhouse

有興趣既係呢度開始報名呀,請列明會否一齊飲茶。最多10個家庭,等小朋友多啲空間跑下。夠5個家庭我就會 book 場同book枱飲茶,謝謝。

我地今次會整扭扭音樂蛋。^^

1. Kittyyau - 2A1B
2. garywongwk - 1A1B

大宅

原帖由 a9602066 於 10-9-7 23:31 發表

你可坐西鐵去到紅磡火車站,跟住行過去!路程十分鐘內!但車程我就唔知喇,因為好機會坐西鐵!

唔該晒!等我研究下先!Garywongwk/Chloelulu

大宅

原帖由 kittyyau 於 10-9-9 15:18 發表
多謝大家支持。我已經 book 咗場嘞!到時見啦! ^^
1. Kittyyau - 2A1B
2. garywongwk - 1A1B
3. rivibb - 2A1B
4. funggi - 1A1B
5. moon8ylseva - 2A1B
6. kittyng - 1A1B
7. A9602066 - 2A1B ...

有無JOIN左既媽媽係荃灣去?(星期六個囡11:00係南豐放學,我諗一定遲到.)教下我用最快時間去呀!

大宅

星期日好呀!星期六趕左少少.

大宅

原帖由 moon8ylseva 於 10-9-15 11:04 發表
似乎大部份媽媽都想星期日,咁我地就改10月10號星期日,下午2點至4點啦。

Hi Kittyyau,

garywongwk - 1A1B (sun 2-4 ok)

(因garywongwk a/c 有少少問題,所以我代答.不如改用我a/c. contact la...Thanks!)

大宅

2. garywongwk - 1A1B (sun 11-2 ok) ok

大宅

原帖由 kittyyau 於 10-9-28 18:22 發表
各住媽咪真係唔好意思,我之前有啲事所以好耐冇上嚟嘞。我會睇番之前既 post, 係今日之前報名既我都會計啱,我諗應該都夠地方玩。

食物方面我會安排,如果你地有咩特別野唔食或者對咩有敏感就話我知啦,我遲啲諗好 menu 再 ...

2. garywongwk - 2A1B (sun 11-2 ok) ok

大宅

原帖由 kittyyau 於 10-10-1 03:35 發表
Hi all,

以下係已報名的名單:
1. Kittyyau - 2A1B (sun 11-2 ok)
2. garywongwk - 2A1B (sun 11-2 ok)
3. rivibb - 2A1B (sun 11-2 ok)
4. funggi - 1A1B (sun 1-2 ok)
5. moon8ylseva - 2A1B (sun 11-2 OK)
6. kitt ...

2. garywongwk o/b chloelulu - 2A1B (sun 11-2 ok)
PM左你啦!Kitty

大宅

原帖由 kittyyau 於 10-10-10 20:14 發表
多謝各位媽咪爹地同 BB 今日嚟!希望大家今日都玩得開心啦!

我遲啲會 upload 啲相去 facebook, 你地可以 add 我啦。我個 fb 係 [email protected]!

有媽咪提議搞個 Halloween Party, 等我睇下有冇場再覆大家啦。 ...

多謝KITTY一家,我地同個囡都玩得開心.

首頁

尾頁

跳至