嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

男爵府

wyeth冷知識勳章 畀面勳章

大家會買幾多條?
第2胎終於成功餵到人奶.重要全人奶.超有滿足感!!!!

男爵府

都用過CC樂個啲,但好似麻麻哋.

男爵府

dreaming1979 發表於 11-4-8 16:53
SOGO買既日本紗巾,買左2打

係咪去到SOGO問想買日本紗巾就得?有無牌子0家?幾錢到?

男爵府

GorC9 發表於 11-4-9 11:06
我反而覺得CC樂個啲麻麻哋,Mimimoto 個隻滑啲,條車邊硬淨啲,無咁易走樣,另外Aprica 都唔錯架。 ...

Aprica,Mimimoto 係咪千色都有得買呢?

男爵府

dreaming1979 發表於 11-4-9 13:36
回覆 Superbaby.b 的帖子

無牌子的... 我係sogo買,80蚊12條,我家姐2個b都係用呢隻,我覺得幾好用...

謝謝你,我會買試試.

男爵府

GorC9 發表於 11-4-10 00:06
我唔知千色店有無得買呀,我好少行架。Mimimoto 我係 bebe dream 到買,Aprica 我係荷花買囉。
...

我都去睇睇先,謝謝

男爵府

kowloon_city 發表於 11-4-10 18:25
純棉,純白色,日本製。

唔好買有印花既。

點解唔用得有印花既?

男爵府

littlebabyy 發表於 11-4-11 10:29
我bb 一出世時我就買了40條, 但原來都係唔夠用o架..因為我唔係日日洗bb衫...,一日起碼都要用十幾條...再加 ...

原來真係要咁多...大女時我買左三十幾條,重比人話我誇張.
其實真係都唔夠用.

男爵府

waiting046 發表於 11-4-14 23:51
藍色企鵝,冇漂白,勁柔軟,勁滑,20條用足一年多都很新.
我係摸過好多不同牌子才買,連老一輩的親戚都覺得滑. ...

咁好,都去睇睇先,邊到有買,邊到出呢?

首頁

尾頁

跳至