想生BB

跳至

首頁

尾頁

男爵府

BK Milk勳章

報到先~
大家好,我都係等緊bingo,今日day23,但已經好心急用左紅d綠d check,紅d50%,綠d5%~10%,都唔知係咪真既~
跟住再買左棒棒check都有淺線~
但自己冇咩感覺,只係條腰好痛,成日都係咁食野~
大家一齊加油呀~

男爵府

BK Milk勳章

多謝Arielchan,karenkws先~
但始終都只係day23,所以自己都唔係好信,所以睇多兩日先~
我用萬仔check既~

你地都有機架,大家到時可以一齊轉板傾生仔經啦~加油~

男爵府

BK Milk勳章

請問有冇岩岩bingo or 等緊bingo既sis有冇咩特別感覺?

我自己就同之前有d唔同,個胸大左少少,條腰好痛,成日係咁食野(之前唔會食得晒一個飯,但呢幾日餐餐清)~
希望真係得啦~

男爵府

BK Milk勳章

其實有冇sis諗過去驗血?
我聽朋友講有左一個星期驗血就知~

男爵府

BK Milk勳章

kkaa,我今日都係DAY 25喎,一齊加油,今次一定bingo......

男爵府

BK Milk勳章

唉...我都想係呀,但miffy叫我睇多幾日先,點知第2日綠d已經冇左條線嚕~
咁我就由day 22開始用晨尿check 紅d,又真係一日深過一日喎~今日day25,岩岩起身check有50%,唔知有冇機呢?

原帖由 siuting111 於 10-3-24 09:20 發表

你唔係check左已經bingo咩???

男爵府

BK Milk勳章

一日未黎一日都仲有機會,唔好擔心,relax~
你度到幾多度呀?
我今日36.9,算唔算高溫?

原帖由 siuting111 於 10-3-24 09:21 發表

我今朝氣溫跌左落黎了,等m小姐

男爵府

BK Milk勳章

恭喜,恭喜

原帖由 heiheigirl 於 10-3-24 09:54 發表
咁多位 我check左啦
結果是bingo!
希望大家一齊bingo啦

男爵府

BK Milk勳章

今日DAY 26啦~

男爵府

BK Milk勳章

姊妹們,你地點呀??有冇好消息??

我今日CHECK紅d 50%,綠d 都係白雪雪......
體溫37.5呀~

男爵府

BK Milk勳章

http://hk.knowledge.yahoo.com/question/question?qid=7006061401280

同你地分享下,我今日都想試下去睇中醫~

男爵府

BK Milk勳章

hello~
多謝,我都希望今個月會bingo~

其實紅d同綠d係用黎測試排卵日及驗孕既~
咁其實上網就可以買到~

希望幫到你啦~

原帖由 denniscwk 於 10-3-25 13:19 發表
Hi Emily,

I think you have big chance to get bingo, congrulations !! as yr temp is very high !!

I am day 25 today.. just waiting to bingo (just do IUI on 3/18).. just want to know what's red D & gr ...

男爵府

BK Milk勳章

我day 14 (3月13日)紅d深粗,當日dodo,cycle 30到啦~

原帖由 heiheigirl 於 10-3-25 13:48 發表
我都試過紅d有50%以上深粗
咁你day幾排卵架 同埋平時cycle幾多日

男爵府

BK Milk勳章

日日係咁諗,真係會痴線架>.<

原帖由 annie929 於 10-3-25 13:46 發表
我係度等開工已經好心急了

之後又要等派彩 真係等死人

男爵府

BK Milk勳章

我岩岩睇完中醫啦,醫師把脈話唔敢100% sure bingo,但佢話好大機會係bingo,佢叫我食4日藥都仲未黎m既話就再去睇多次~

男爵府

BK Milk勳章

多謝你地,你地都要小心身體,凍左好多,著多件3,唔好病呀~
加油......

男爵府

BK Milk勳章

早晨呀~
今日有冇姊妹報喜呀??

男爵府

BK Milk勳章

我尋日食左EC果D藥個頭痛到想死,仲作嘔......勁辛苦,咁C6就即刻車我去睇多次果EC~
今次個EC把脈話我BINGO左,但用棒棒CHECK唔到,所以我都唔敢信住,唯有睇多兩日睇下M小姐黎唔黎啦~再去睇西醫~

男爵府

BK Milk勳章

佢O係大圍美林邨架,係女EC,40幾歲,佢解釋D問題好清楚,又唔貴~我問左佢,佢話D藥唔怕食既~不過我都係食左一次就冇食嚕~
我第一胎果時咪係囉,CHECK唔到,1個半月先知有左~
我都驚今次又係咁~
咁我而家幾時再CHECK好呀??
今日用紅D CHECK條線又深過尋日啦~

原帖由 快樂 於 10-3-27 11:03 發表

其實你唔駛咁心急去醫生度...醫生d棒同我地0個d都一樣架...唔駛浪費d錢...驗到有先去醫生度攞醫生紙,有時懷孕太初期,未必check到架...我之前兩個女都係咁....check唔到,但過多幾日再check真係bingo左....耐心d等下, ...

男爵府

BK Milk勳章

我今日DAY 28 ,CYCLE 30,應該聽日會黎M,希望佢唔好黎啦~
$280 / 4日藥,早晚各一次,係藥粉,唔使煲~

原帖由 快樂 於 10-3-27 12:30 發表

幾錢呀...我都想比人把下.....你如果有越黎越深都有機wor.......

首頁

尾頁

跳至