自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

引用:幾年前脫智慧齒 (不用開刀的)洗牙 X-ray

原帖由 katimbear 於 14-04-04 發表
幾年前脫智慧齒 (不用開刀的)洗牙 X-ray 合共$2000
而家又牙痛 但想知這個收費合理嗎? 如果都差唔多 我就 ...
我早个星期剝,照Xray,唔駛开刀先900咋!

purple_onion  Pls pm me the dentist details  發表於 14-6-28 16:35
wcpcelia  呢間抵喎  發表於 14-4-4 09:43
放下自在

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

引用:剝下面既智慧牙係會貴過剝上面的!

原帖由 candyhouse 於 14-04-04 發表
剝下面既智慧牙係會貴過剝上面的!
因为上排智慧牙通常唔洗开刀,就咁用力剝,所以搵男既好D,同埋蛀左唔好等!因為蛀得太劲会难拔!

放下自在

象牙宮

引用:你不如唔好開刀啦,一樣脫到,仲要平D喎

原帖由 我是小媳婦 於 14-04-04 發表
你不如唔好開刀啦,一樣脫到,仲要平D喎
太大同打横生無得唔开刀!尤其下排

放下自在

象牙宮

引用:Quote:原帖由 cattz288 於 14-04-04 發表我

原帖由 Minnacat 於 14-04-04 發表
可以pm牙醫資料比我嗎?
譚振明牙醫醫務所

荃灣城市中心

不过我c6問过佢洗牙唔平,好似要5xx

放下自在

首頁

尾頁

跳至