自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

RAYMA 發表於 23-5-2 23:31
剛已註冊美團、大眾點評及美味不用等….
方便拎飛排隊及買外賣…

唔駛
放下自在

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

耕田妺 發表於 23-5-5 13:25
我上個月返去銀行攪d野,見到有老人家想開户口,但佢係香港數碼通一卡兩號,職員話唔可以,因收唔到內地短 ...

好似係數碼通果個係虛號
放下自在

象牙宮

ahmi 發表於 23-6-22 10:55
請問樓主,我2個月前返深圳都係join咗呢個plan之後一路冇理到,請問係唔係佢自動會轉¥8,定係我要特登打 ...

自己用app搵客服轉
放下自在

象牙宮

ahmi 發表於 23-6-22 11:03
謝謝,在香港用唔到內地號碼,請問點可以收到驗証碼登錄app?

冇理個電話號碼2個月對上台嘅野失哂憶。

用唔到?你開台無開埋語音漫遊?有就可以收sms

放下自在

象牙宮

HLDMaMa 發表於 23-6-22 15:40
我都開咗中移動电話,一星期後改咗8元plan,只有100M一個月。最近收到二次中移動短訊,說多謝我長久支持,送 ...

成日都送野, 我喺APP揀佢左唔轉台承諾, 拎左兩次免費共5.5G/月, 一年
放下自在

象牙宮

winwint 發表於 23-6-22 16:44
請問喺app邊個位?
同埋唔知點解喺香港開佢個app,成日話網絡延遲用唔到,耐唔時先入到一次, 請問各位係 ...

主頁右上角, 唔用WIFI就入到
放下自在

象牙宮

HLDMaMa 發表於 23-6-22 17:52
在短訊点擊那條link有危險嗎?我就是聽見好多人話中移動成日送野,尤其新客户,但又怕點擊條link會中毒。
...

你入APP去拎, 我次次都click Link都唔成功
放下自在

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊