自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

wong2323 發表於 23-7-31 13:28
唔單止又平又好食,服務態度仲好好,我最初團購了另一店,服務員幫我退款及再團購

...

內地團購有度好,即買即用,唔用又可以退,勁方便
放下自在

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

Charlotte_mom 發表於 23-7-31 19:55
仲要服務員為你介紹同撳埋(因為我唔太識用)

我第一用時,買完之後唔知張卷放喺邊,好緊張,問下店員,佢就教我
放下自在

象牙宮

YuYuMother 發表於 23-8-1 06:28
D職員真係好好。試過高鐵站買咖啡網絡唔好買唔到,又趕時間,佢用自己微信幫我買叫我轉返錢俾佢就得。

食 ...

好helpful
放下自在

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊