自由講場

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

貓咪達人 發表於 21-6-14 15:09
唔係講笑,早幾日搭的士女司機,我同老公落車,我老公落車見到架的士仲郁,我落到一半,我老公即刻叫住個 ...

今次意外後,男既落車,女既都未拉brake喇 架車仲郁架
放下自在

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

世事無常 發表於 21-6-14 18:39
係!唔關男女事,有啲男司機都烏吓烏吓,舞龍咁揸車架!

係!我覺得女巴士司機比男既揸得好,可能無咁火,定好多
放下自在

象牙宮

Bonnie_yeung 發表於 21-6-15 20:53
殺左人都可以保釋?

不小心駕駛唔同謀殺喎
放下自在

首頁

尾頁

跳至