自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

The lyrics of the theme song really can tell how's the love of Lau Sing to Gau Mui.

未懼身上被子彈留痕 維護妳我卻甘於捨身
站在風浪下對抗黑暗 而為妳 是毫無疑問

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 muimui313 於 10-11-29 06:36 發表
"睇下邊個行先囉, 如果我行先, 咪我等你囉。“

。。。不過我同我老公講, 下世咪搵返我呀, 唔該, 哈哈。
REALLY TOUCHING!

寶石宮

「你去邊我就去邊,你做乜我就做乜」from Lau Sing, very touching!!

寶石宮

原帖由 Rita 於 10-11-29 11:24 發表
只係在mytv.com睇返, 都喊左好多場...

九姑娘同劉醒之間的一段情, 雖然由始至終都冇講過一句"我愛你", 但 "生要見人, 死要見屍", "生要一齊生, 死要一齊死" 來得更實在.

劉醒同九妹最終可以在一起渡過人生最後的時 ...
One second can be forever!!

首頁

尾頁

跳至