美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

我就係個d, 好肥既...理應如果用岩方法,要落就好快 ~

但我偏偏係相反, 未join msl 之前我勁做ex 同食得唔多..都唔瘦。

join 左之後, 我個progress 都係非常慢,一來我份工唔容去帶野食同成日做ex, 二來就係營養c 話我體質同其它人唔同, 做好多ex 都唔落,我要做勁勁勁多先得, 同埋身xxx 好慢,所以比 一般人難...

我個lbs 反反覆覆都好幾個月..完program 都只係落得好少..

子爵府

D 媽真係好勁,個月餅好得呀 !!

我都想試下個個米, 係唔係好似平時咁COOK 就得 ae?

子爵府

有冇試過其它煮法ae?

岩岩睇完個blog, d 完成品,睇完都好想食 !

子爵府

manyu,

雖然我家冇helper,我都明白。你出得 $ , 緊係想搵個盡責既人幫手,以家佢既attitude咁..再落去佢會更過份..

希望你快快solve 佢,唔好再worrie

子爵府

我今日見新既C, 我個plan 就快完,緊係想佢見我多d...我今日見完..我星期四唔得,then 佢話星期三好似太近,咁再見已經係星期六...

以家好掛住以前個c

子爵府

我今日買左D 媽介紹既SOUP, 好正 ! 好好味~~ 想買多幾隻味tim~~

elong,
好okay wo, 靚女唔好怕羞 ^^

子爵府

D MA,
你轉左見"經理", 好唔好 呀?
我轉左長髮姐姐...睇來都驚驚地...

子爵府

tomatolala ,

我都覺得你講個個C 都好

D 媽

我以家個C 好似麻麻地...佢好似fresh d 同hea 少少...我就哩完plan ,我星期一見完,佢話星期三太近,叫我星期六先再見佢

我再見佢都已經end program

即係叫我食下WS, 三文治...冇教我再點食,可能覺得我識食..

wuwu, 一定係之前個c 太好...好miss 佢呀 !

子爵府

我都想轉manyu 個個c 呀...

今日見consultant 佢話我rejoin 仲抵過我extend (因為我落後太多), 但如果rejoin 就冇左以家既maintanece 同都係跟以家個c...

佢又話如果我完晒maintanece 再rejoin, 個turbo 就好似turn down 左,冇咁好...

點好...

子爵府

我問過,佢話rejoin 要cut 晒以家d maintanece...我都覺得唔抵 !

所以我都會考慮完左佢先,等之後再ready 先再考慮 !

D ma,

我見大昌有無糖月餅呀 !

另外想問各位戰友,

代糖大家通常買邊一隻 ?邊度買最抵 ?

子爵府

我之前係supermarket 見到2樣野,唔知食唔食得, 大家可唔可以比d 意見 ?

maple syrum

serving size 1/4 cup(60ml)
Servings per container 6

Calories:70
total fat:0
sodium :75mg
total carbohydrates :18g
--- sugars 17g
--- dietary fiber 0g
protein: 0g

另一個係桂格米餅

serving size: 9 mini cakes(15g)
Servings per container 6

Calories:70 calories from fat 25
total fat:2.5g
cholesterol: 0mg
sodium :170mg
total carbohydrates :11g
--- sugars 1g
--- dietary fiber 1g
protein: 1g

子爵府

thank D MA

子爵府

elong:

你岩岩post 個個rice craker, 就係我之前問大家既零食, $ 都ok ^^

米記同類型米餅,都要 $33
而桂格個隻我見都係 $12-14一大包
我決定聽日就問d 返家, 佢有好多味架 ^^

子爵府

可唔可以pm 個雞脾餐比我呀? thank ^^

祝大家中秋節快樂 ^^

子爵府

岩岩試左個桂格小食

好好食呀,同米記個種都好似
但係價錢就平好多

吉吉島都係賣 $12.9

子爵府

女人毒品...無糖心太軟

very good ae.. l like it
keke

子爵府

D ma always make the good food ae, haha

子爵府

各位戰友,

岩岩去完米記上堂,落堂之後同左一個同學仔傾左陣。

大家亙相鼓勵同交換心得,我覺得好窩心,好似呢度大家似一家人咁 ^^

雖然今次gathering 我末能出席,如果有機會我都想去,最緊要大家唔好介意我shy 同silent ^^

子爵府

manyu

你個女好cute
眼大大好靚女 ^^

子爵府

原帖由 ABCD媽咪 於 10-10-4 08:06 發表
我有諗過跑架
我老豆年年也會跑全馬

前排我見有一個係跑夜晚的
(好似係幫一個眼的機構)
我想試跑果個...(夜晚跑...舒服D..唔晒麻)
不過無人陪

夜晚個個係moonwalker 呀,好似6/10 deadline 啦
佢係行就可以
今年好似係tsuen wan 行去gold coast

而馬拉松我玩過2年,我以家都唸緊玩唔玩

首頁

尾頁

跳至