跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 05年7月媽咪會 (Part 12)

大宅

洵媽,

唔係RAW檔都可以推光的,不過d色.. :tongue:
如果out focus就..

依家同BB影相真係超難,唔知係咪穎穎先係咁,一落地就四圍跑,好似失咗控咁,依家枝中距lens影唔到佢架 :-(

大宅

包媽,
穎穎同包包都係一樣呀
所以攪到我無哂心機影呢.

多謝你讃穎穎...件斗篷
出面好少見有斗篷賣,所以見間shop出了兩款我都買左,個sales話可以著到3歲:mrgreen:,你都去look look啦!(上次話你知d鞋仔好好著嗰間)

QutieBaby 寫道:
mc,
真係好難影呀!我一攞起部相機,包包一係就走佬,一係就走埋o黎搞我部相機!
係呀!我想讚下穎穎,佢著件斗篷好cute呀!
我原本都想買件斗篷俾包包,不過睇唔o岩!

大宅

洵媽,
Re:id + visa
我講左話攪好耐,攪到依家份form仲喺書枱 :lol:

大宅

j媽,
多謝提點
講開返大陸,聽見d人捉d小朋友行乞,好恐怖.
所以就算返大陸玩都唔會帶穎穎去 .

bebobo 寫道:
筠媽,

比我,我唔諗啦, 因為2歲, 我都同jj報左返學囉, 睇下你有無諗住比筠筠讀n1囉!

洵媽, mc,
唔知你地會唔會去大陸, 不過我知都講埋啦, bb回鄉証, 要有id card先可以申請架!

大宅

想問d枱仔大約要幾$呀

大宅

Thanks for your info.等我去睇睇先

dorisfung 寫道:
[quote]
mc_20044 寫道:
想問d枱仔大約要幾$呀

我張喺宜家買。
檯:$249, 椅:$99

如果toyrus果啲,通常一set賣。個時我都睇中過一set,特價$499,不過無貨。其他大約都係二百至四百幾蚊左右。[/quote]

大宅

栗子媽,
呢排穎穎11:30上床瞓,朝早9:00起身,再唔係中午12:00聽wake up song喇

大宅

Good Morning~

見到你地個個喺公司開Party仲有獎抽,真係envy c我

祝你哋個個都抽到大獎呀!

大宅

洵媽,
我記得舊年洵洵仲係坐喺張枱上面同bb玩,今年兩個就四圍走lu

mchan89 寫道:
包媽,
咁你係咪會帶呀 ?? 不過帶左真係好開心架~~ 我舊年都已經有帶架啦~~

筠媽,
我老公公司都係呀, 佢地 d 人唔會一早就帶小朋友去, 所以如果我唔係請假, 咁我老公都唔會帶洵洵去架啦~~

大宅

栗子媽,

Me too ar ~
不過我會日光白白去影

pakhei07172005 寫道:
KARY媽,
你聽日去呀? 我諗住24/12去中環影相呀!

大宅

me too ar

pakhei07172005 寫道:
MC,
我都係日頭去呀, 我地想去聖誕小鎮同添馬艦行吓影吓相, 夜晚諗住去海港城睇燈飾 :lol:

大宅

終於得閒坐埋位.....
依家要攪埋d相...遲左驚比人

大宅

我笑到噴飯

[quote]
mc_20044 寫道:
終於得閒坐埋位.....
依家要攪埋d相...遲左驚比人

好野!我期待緊part 2呀!...尤其係炸兩d"殺食笑女情懷look"呀! [/quote]

大宅

洵媽,

我一路review d 相,一路驚比你 ...唔知典解唔多見你同洵洵

大宅

Hello...終於可以坐低抖抖 :lol:

校長,
呢個過山車過程,穎穎都有呀!佢依家仲成日周圍撩人玩

J媽、包媽:

好同意你地所講,因為Joey都係咁。

以前帶佢出黎玩,佢就喪喊 → 隔左一排,又唔怕生保 → 跟住又無端端好怕羞,見到男人又喪喊 → 好快又變番鬼咁熱情,係人都打招呼

好似坐過山車咁,唔知下一刻會係點

大宅

Darling & honey ,

枉你哋仲笑得出 :-(
人地次次出完街都成身散哂架@_@

bebobo 寫道:
洵媽,
咁咪好囉, 睇下返左兩班之後, 會唔會進步多d, 我諗應該會, 我見到++表現我好開心, 因為前後轉變好大 , 講起穎穎真係fing得緊要, 但佢又fing得好輕型, 又fing得好得意喎, 不過辛苦左d大人囉!

大宅

校長,
我都試過呢d滴汗情況,所以好明白
穎穎同joey差好遠呢!以前就一樣咁斯文同靜,依家就....

mc,你以前都講過穎穎同Joey既性格係近似既

講開週圍撩人玩,其實而家Joey都有啲令我尷尬既時候。佢搭Lift又同人Hi,飲茶又同人Hi......

遇著啲會回應既人,當然無問題,大家happy。但遇著啲無反應既人,Joey仲係咁同人Hi,真係搞到我好滴汗∼∼∼

大宅

++媽,
你返來也...我整左炸両伏埋牆嗰張搜身相
等陣upload比你睇 :mrgreen:

大宅

做招牌嘅身型要好合比例架.
我應大唔大、應細唔細,
fit到漏嘅包媽開會啱d wor :wink:

[quote]
fing fing離地跳,周圍走加fing黎fing去終於見識到!
穎媽,唔怪你咁fit喇! :mrgreen:

關鬼事咩!穎穎未變fing fing前,穎媽一早∼∼∼∼∼已經咁fit啦!天生麗質呀!

你地兩位fit媽,幾時開番間纖體公司?好好賺架! [/quote]

首頁

尾頁

跳至