自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 我想買nds, 請問邊到平?幾多錢?

咁整個List訂購好嗎, 寫清楚數量, 顏色同交數地點.
白色 和 粉紅色 $1150 一set
黑色 和 藍色 $1250 一set
全新美版水貨,包 R4 、1G咭、保護貼、3腳火牛
5部以上每部平20元,地鐵or火車沿線交收,其他地方都得,but屯門元朗就唔到
保養方面:佢話7日內有壞 & 死點包換(不包括人為損壞),7日後可代拿回去代理保養要比錢(錢係比代理商)

1) oiyau2005-------白色 x 1(葵芳)
2) danielmama------白色 x 1(九龍灣)
3) no.four------------白色 x 1(九龍灣)
4.)QUINCY121HK----黑色 X 1(銅鑼灣)
5.)CECILEUNG------白色 X 1 (天水圍)(我會出去九龍拎,如果其他MAMI想訂我可以拎埋)

大宅

係BOEY D FD定係上網訂架?
不如叫BOEY留低聯絡方法比我比自己搞會唔會好D>

danielmama 寫道:
咁點搞, 我未試過咁樣買嘢? 係咪試完機先比錢?[quote]
oiyau2005 寫道:
danielmama,
係啦好似煩到boey, 我地依家夠5部, 不如我地自己聯落個seller啦.

[quote]

大宅

BOEY~~~
唔該晒你∼∼∼

大宅

BOEY:
我都可以响荃灣交收,日子你話事吖~~~

boey 寫道:
我剛打去確定一次
只要係地鐵or火車的都可以各自交收,而住屯門,元朗,天水圍的,如果唔介意我自作主將...我想可以約埋一次過係荃灣交收,請大家比d意見~[quote]
法子 寫道:
boey
我問了個賣家,佢話一次過交收至有得每部平$20,
如果到時各自交收,冇得平喎~
?-(
[/quote]

大宅

NDSL係NDS既新版,會係輕D同細部D架~~~

其他功能係一樣~

大宅

R4同1GB卡唔係响個盒入面架喎,我唸係佢會預先幫你整D GAME 落1GB卡度,你CHECK左機冇問題佢再比R4同1GB卡你囉~~~
因為我上一部响黃金買果陣係咁架~

QUINCY121HK 寫道:
HoTing,
"但如果出來交收先開盒, 咁點樣可以幫我地入GAME 呢?".......係WOR....???????????????
你好心水清呀.....

大宅

BOEY:

我照要吖~~~
不過要黑色。
THX

大宅

boey:

請問你知唔知GAME太郎聽日幾點開???

大宅

打左比CRYSTAL,佢話今日最快都要5-6點先有貨呀~~~

首頁

尾頁

跳至