心聲留言

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

侯爵府

原文章由 天子 於 08-1-4 09:34 發表
ceci, 你係唔係真係想玩呀, if yes, 我問下老公仲玩唔玩住, 唔玩住, 不如借你玩幾個月啦, 賣比你就唔好,
1 因為你係屋企玩的時間唔多(same as me)
2 我都唔知開乜價賣比你
3 我怕你好似我咁, 玩一輪都會無咁好慶至
...

嘩,天子...部wii 咁快玩厭啦
我覺得CECI+大咪比起謝家應該會玩多D 同噤玩D,始終大咪大個D 比起迎希妹妹點都有興趣好多。

好似我屋企果部,我自己都好少玩,玩最多果個都係ally 小姐同angus 先生。

侯爵府

原文章由 minimon 於 08-1-4 15:30 發表
雖然我無响佢面前超. 妖. 頂. 過, 但佢現在都唔見得有禮貌!!

我都盡量避免呢D 字...但有意無意都講左痴線同低B 而依家ANGUS 都幾經常性講痴線0架

侯爵府

原文章由 minimon 於 08-1-4 15:47 發表

我忙到嘔呀,剛停手咋

侯爵府

原文章由 天子 於 08-1-4 15:53 發表
早兩日, 老公對住個女講:"你係唔係白痴架"
比我 到佢9彩

做乜話個囡白痴

侯爵府

天子,
頭先同朋友講開WII,你果部應該係改機版,RIGHT??

原來佢話依家出面改機版好值錢呀 因為08年1月1日唔被再改機,間間都無得再做,所以出面D 舖頭直頭話明,有錢都無得買,我朋友話最平炒到2千7

侯爵府

原文章由 minimon 於 08-1-4 15:53 發表
你應得既....

下個WED 仲要放一日

侯爵府

原文章由 minimon 於 08-1-4 16:00 發表
for what?

白事

侯爵府

原文章由 minimon 於 08-1-4 16:03 發表
請問改唔到機即係唔可以玩download game/老翻?

要玩老翻要改左機先玩得.otherwise 就要玩正版

侯爵府

原文章由 minimon 於 08-1-4 16:04 發表
下次你激到cc下果陣, 去廁所打個個窗/廁所板, 一輪咀咁講哂/大嗌, 然後閂窗/沖廁所, 發洩哂佢~:mrgreen: :mrgreen:

WAKAKA,妙法、妙法

侯爵府

原文章由 米水 於 08-1-4 16:00 發表

MARCH....依家阿陶佢地鸚鵡學舌,真係要好小心!就好似,有時候俾阿陶激到我死,我忍唔住講左一句:"好煩呀~~",佢即刻用埋我嘅語氣講一次 ,所以我依家連哩d都唔講 ...

都係喎...真係鸚鵡學舌:mrgreen: 當消生叫:老婆時,ANGUS 都係會跟住...不過佢係叫:阿婆

侯爵府

原文章由 minimon 於 08-1-4 16:10 發表
上次在jshopper訂左2條褲俾小mon, 個款其實幾男仔, 但我覺得正呀, 因為係滑雪褲咁樣, 入面有浸簿抓毛, 呢幾日涷, 佢出街我都同佢著.

http://onfinite.com/libraries/1275068/9ad.jpg ...

其實今次我訂JSHOPPERS D 衫褲都好正,呢幾日凍真係勁啱

侯爵府

原文章由 minimon 於 08-1-4 16:24 發表
march,

尋晚睇新聞, 咪講屯門單山火終於救熄左, 接受訪問果個好似係消防一哥or 乜水? 我見到佢個名叫 x樹林 我當堂笑左出黎, 因為佢自己剛岩先講完乜野燒到個樹林點點點...個screen又咁岩打佢個名出黎.:lol : ...

唔驚...出糧比消生果位都唔係X樹林

侯爵府

原文章由 minimon 於 08-1-4 16:26 發表
march,

跟住老公問, 果陣嘉利大廈大火咪話要誇區咁調左好多消防員去幫手既, 唔知消生有無份喎.... ?-( ?-(

好似有

以前成日都好多勁嘢,我聽消生都講左唔少...佢話試下有D 係被火燒到D 皮膚X卜卜,一掂就SI LI SE LE

侯爵府

聽日幾度呀

侯爵府

原文章由 minimon 於 08-1-4 16:33 發表

諗起都覺得痛....

有一次我在公司only俾滾水 6親手, 我fu左幾耐冰都仲痛, 結果頂唔順去左買萬秀雷敦查先好d....仲要講到燒傷....真係好痛好痛.... :fu ...

係,唸起都驚。

侯爵府

原文章由 米水 於 08-1-4 16:37 發表

我覺得消生好勁,見盡所有核突野,仲要俾條命去賻,真係想同消生敬個禮:loveliness:

你下次見到佢時記住敬個禮過佢嘆下:lol

YES,消防員真係好英勇... 無論大事小事都係佢地做郁手果批

侯爵府

我今晚同消生去食龍蝦

侯爵府

原文章由 米水 於 08-1-4 16:41 發表

mon...好呀~下次見到消生,我叫阿陶向勇敢嘅消叔叔敬個大禮

:lol :lol :lol

侯爵府

原文章由 米水 於 08-1-4 16:44 發表

march..係啦~有人跌落山又係佢,困喺lift又係佢..咩鬼都係佢地,真係幾辛苦~

YES,我未識佢時...以為係警察範疇0架...依家先知原來乜都係消防

首頁

尾頁

跳至