美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Pls pm me, thx.:loveliness:

男爵府

I_O_U_baby ,
Pls check pm, thx

男爵府

原帖由 ubah 於 09-9-11 12:36 發表
我今朝卒之見到個印度藉老闆娘啦,好鬼難先見到佢,問起Heena解法係:黑娜-草本植物,佢嘅葉磨粉之後就係Henna指甲花粉!
咁難得見到佢,就立即請教鐘意紅色頭髮嘅我又買唔到洛神花點算?佢就教路用紅酒加olive oil開粉,印 ...

請問你個紅酒同olive oil個比例會係幾多? 我想試用白酒

男爵府

原帖由 ubah 於 09-9-12 12:31 發表
你唔好咁急住,等我試咗先!我家陣焗緊個紅色,用紅酒開粉個份量同用茶一樣,即係開到好似麥皮咁,olive oil一湯匙到,要睇自己習慣!
今日遲小小有報告架啦!
...

好呀! 等你既分享...^^

男爵府

原帖由 ubah 於 09-9-13 19:14 發表
好囉又多個加入整Henna啦!記住頭個星期最好做兩次喎!

你真係好勤力, 我通常係2個月先做1次, 因為我覺得啲顏色都幾噤, 所以冇乜心機個個星期做.....
我希望下星期日可以試下用白酒做, 到時再report....

男爵府

我今日用咗紅酒染髮啦, 但係出黎個效果我覺得同用普洱茶差唔多, 唔知係咪我枝紅酒唔靚, 啲色整出黎一定都唔紅, 本來想試白酒, 但係又驚整出黎個色唔靚, anyway, 反正買咗枝酒, 我會1個月後再整多次

男爵府

想問你哋會用風筒吹乾頭髮搽henna粉, 還是洗完頭, 抺乾頭髮(唔滴水)就可以呢?

首頁

尾頁

跳至