自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

chadtanner 發表於 20-12-17 23:39
呢場戲好啲,而且唔係同閔大人一齊,佢兩個一齊就作狀到C,擺出個好cool,我好cool嘅樣

但現實中我識好幾個呢類藝術人都係咁上下難頂

伯爵府

pat2331 發表於 20-12-18 04:25
係呀,好短好扁咁

糖妹仲正常 d

王套衫著到佢好肉酸,仲要集集唔換衫。

但我想講糖妹D衫仲核突,慘不忍睹,將佢著到更倫盡更矮,嗰條辮仔核突到喊,本身唔知佢肥咗定點,套劇影到佢肥過之前好多。

伯爵府

厚多士 發表於 20-12-18 04:46
Same, 成日好多偉論,覺得自己好特別,又情绪化,成日擺出一副抑鬱cool樣,真係好難頂
...

你講中咗:「覺得自己好特別」。自我中心但又以為係我行我素。我以前做雜誌時個攝影真係咁,難頂到暈!我妹做設計,佢嗰行大把人係咁!

伯爵府

199707100304 發表於 20-12-18 11:32
尋日鬧爸爸個場, 我覺得佢ok喎!
其實根本係角色唔討好, 應該唔關佢演技問題。
...

同意!我覺得佢好演繹到嗰種人嘅特質。反而我覺得謝東閔真係麻麻,唔夠型,唔夠吸引。

我想講最唔掂係演謝東閔個醫生女友嗰個Jumbo! 橫睇掂睇無一忽似醫生,成個發姣MK妹咁,少少專業人士味道都無,好無說服力。我真係無見過醫生係咁嘅舉止。

esweet    發表於 20-12-18 11:50

伯爵府

厚多士 發表於 20-12-18 15:59
我識那個難頂的人都係攝影師,係puppy love,後來做返朋友,以前冇咁惡頂,近呢十年好似越來越憤世疾族,佢 ...

嘩,你同我經歷有D似,我個初戀puppy love 男友又係咁,佢做design, 又係超級憤世嫉俗,永遠唔會諗自己有乜問題,永遠係時不與我,社會嘅錯,係人地唔識欣賞佢,佢絕對無問題嗰種。真係好彩我唔係佢老婆,非常難頂!而家幾廿歲了都一事無成。

首頁

尾頁

跳至