夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 CarrieTo 於 10-9-3 15:12 發表
你真的很中肯,不過,據你所講,你真的有點過份。

我只是想話你知你好似我舅母,她一生人都不快樂,將老公迫到無晒出息,現在d女都無晒心機,其中有個囡還有點抑鬱。

好難有人可以教到你點做,你要對自己有信心,才會對身邊人有信心 ...

我都好怕變成咁~~
呢十年...其實我令老公變得有自信左~~
但亦因為做過樓主以上某D嘢..
阻礙左老公發展..

但我而家已經改變左..
應該人大左..睇既嘢闊左...

樓主,你真係好瘋狂~
你最好改下自己既習慣

老公月激你,你月嬲.就月打得多電話比佢
你老公係大陸,你打比佢都可以講下掛住佢啊..
仔仔女女好乖啊..你做完嘢快D返黎啦~~
老公返黎,咪整餐好比佢食~~
又唔煩佢..比佢開開心心係屋企同你地家庭樂~~

你老公已經唔係成日係屋企..
但返親黎,你都嘈佢..
比我都唔想返屋企啦~~

你而家諗嘢..諗埋左一邊啊..
你要拉返自己出黎~~~

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 AAA-Mom 於 10-9-8 01:33 發表
(sorry at home i dun't have the chinese writing software...)

tonight he is in china.....taking around $500 cash.....

this morning before he left, he had breakfast with me, and the relationship was q ...

睇你前半part都真係做得唔錯架.
你老公夜晚會sell 客,陪玩..
點解你要係呢d時候call佢呢..
仲要咁密...
我之前都有你呢個病態,只要一打比老公無人聽我就會發癲~係咁打,係咁打..要打到佢覆為止..
其實咁樣係無幫助架,可能佢真係忙得濟,or 傾得興起.唔想斷..先唔聽電話..

你比多d信心你老公啦..

講真,都返得大陸做嘢..要出事都控制唔到架...
除非唔做呢份工咋...
所以你而家唔好再send sms比佢boss 啦~~
最多send個message 比老公,話自己訓打,如果打到黎就打,打唔到既你都早d抖啦..明天訓醒call me..

你話返上大陸揾佢喎,分分鐘佢第二朝訓醒就會call你呢..
只要佢打個電話比你..你想去大陸既心情,都會無左..
早d訓啦..唔好諗咁多...其實真係好小事..
你太在意...何況..呢d情況/環境你都做唔到d乜..
佢要出事既..唔會今日先發生..之前都有好多機會..

唔好再綁得佢咁緊啦..relax~~

今晚我老公d舊同事打黎,都幾個月無見..
個時都7點半啦..我地要出門口去阿媽到食飯..
最後人地問佢可唔可以出去食飯,佢都話唔得啦架..
煮左飯..出唔到黎..(其實我知佢好想去)
佢都未收線,我就示意叫佢去..
我一個人返去食就ok..

佢就好開心咁換衫同我一齊出門口..
佢估自己會飲酒,所以無揸車..
我仲諗住要接佢架..最後佢去左3個鐘就返左黎啦~
佢今日又去得開心又安心..因為我無發過一句悔氣,
我自己又唔激氣(因為我放開左)

換著以前既我,我係唔會比佢去架..

首頁

尾頁

跳至