夫婦情感

跳至

首頁
12345...13

尾頁

子爵府

好媽媽勳章

俾你呢句先笑死呀...係喎收平左TIM,C蠢
原文章由 dumpling 於 08-10-22 22:38 發表
肥妹:本地800,北姑200,俄羅斯1200
C6:本地啦.
肥妹:咁黎啦,老細多謝800
C6:你?邊位呀你?
肥妹:咪本地囉
C6:得喇..我唔使欲仙,而家淨係要欲死啫

renren你應該話收平咗啦 如果笠番個假髮收$1200添呀 ...
春有百花秋有月 夏有涼風冬有雪 若無閒事掛心頭 便是人間好時節

子爵府

好媽媽勳章

今朝收衫.....
肥妹:而家天氣真係好,D衫咁快乾,睇下連nine g蓋都乾得好透
c6:係你nine g蓋細易乾啫.
肥妹:細?你講多次?笠得到你個頭呀:;pppp:
c6:咩頭先?我有好多個頭過喎
肥妹:我知你想講乜:;pppp: 係膝頭!俾你戴住去踩roller,d人實話你好勁啫>>e,乜你對nine g大到跌到落膝頭既
c6::;pppp:
春有百花秋有月 夏有涼風冬有雪 若無閒事掛心頭 便是人間好時節

子爵府

好媽媽勳章

哈哈哈....食碗飯!!絕

原文章由 wingslaw 於 08-10-29 15:45 發表
琴晚我要整埋D野先可以瞓, 死佬就同亞仔瞓左先, 到我上床時, 又吾係好瞓得著, 就撩下已經瞓到死豬咁既死佬傾下計, 當然係攪醒下佢先得, 但佢卒之頂吾住講
死佬 : 吾好再攪我LA
我 : 我瞓吾著吖
死佬 ...

子爵府

好媽媽勳章

頭先買六合彩,發白夢中左頭獎
c6:中左我地買兩個島,一人住一個島...你收留女人,我收留男人,到時到候玩換妻換夫
肥妹:e,你咁open架?唔驚換唔番個老婆番黎呀?
c6笑到喘氣:放心啦,我老婆一定同人交換唔到 如果換到我一定想盡辦法...(未講完肥妹搭咀)
肥妹:都算你有d良心...
c6:我係話想盡辦法唔換你番黎,至多將個個島頂出去,蝕讓離場
肥妹:鬼唔望你換個仲肥過我責q c你:;pppp:

Chong0417  haha  發表於 12-4-23 22:29
YAN030    發表於 12-2-4 00:41

子爵府

好媽媽勳章

你因住坐斷佢對腳wor....>>頂癮

原文章由 QUINCY121HK 於 08-10-31 21:28 發表
有日我響公司..老闆間房到..收緊fax..我個手提響(袋左響褲袋)..係c6打黎 :

qc : 有mud事....快d講.

奶ba : 你響邊呀 !
qc : e+幾多點呀...我緊係響公司啦mouth:mouth:" />

奶ba : 咁靜ge:que ...

子爵府

好媽媽勳章

今朝叫c6拎d床單去洗...
肥妹:老細有無同你講几點攞得呀?
c6:無噃...由頭到尾我地都無講野.
肥妹:下,咁都得?
c6:又係噃,話時話你去先佢先同你講野.
肥妹:係呀,佢有孌肥辟,見到肥妹先講野
c6:老婆,我鐘意你呢句呀
肥妹:唓,你都係孌肥辟
c6:冤枉呀...我識你果時好瘦乍

子爵府

好媽媽勳章

今朝講開亞仔....
肥妹:佢d同學仔要學乜學物,好忙架
c6:下,咁我地要唔要叫亞仔去學呀mouth:
肥妹:你問佢,唔好問我.
c6:學咸魚仁龍拳啦
肥妹:頂,係恒宇呀唔係咸魚呀...你學下語言好過啦
c6:你個乳識講野咩?
肥妹:火都黎喇,係語唔係乳呀...淨係d乜乳物乳
c6知我就黎片佢:sh....肥妹勿語

子爵府

好媽媽勳章

半夜一路睇戲一路食薯片,食到口乾叫c6攞汽水....
肥妹唔耐煩:得未呀,咁鬼耐架,渴死人咩
c6拎住兩杯紅酒,豬光寶氣陳豪上身,i埋我身懶cool:試下呢杯先講 well,我飲野唔係咁隨便

肥妹正想飲時,又俾佢阻住....

c6(繼續賀哲男上身):sorry呀,飲之前要聞下,搖下,睇下佢色澤,你似乎唔係好茄(care)個過程
肥妹:唔通你認為t恤睡褲紅酒,襯咩?
c6縮起膊頭:well, 艾冬茄
肥妹無理佢,大啖飲.....
肥妹:賀生,呢隻味道好特別噃,咁似利賓納既....
C6:right,係利賓納
肥妹:

子爵府

好媽媽勳章

逢禮拜六c6都會問聽日有咩搞(意思係有咩節目)....
肥妹:呢期無噃
c6:無?點會無呀,諗下tim啦
肥妹:咁呀...搞離婚囉,個個禮拜有得搞tim
c6:好呀.咁亞仔個撫養權點先?
肥妹:嗱,你唔好同我爭呀
c6:你試下 我唔肯過你
肥妹:好驚呀 你睇下....(渣住本存摺揚揚下)
c6:老婆,對唔住呀....求下你要左佢啦.
肥妹:noway,個仔你要呀..你唔好同我爭唔要個仔先得架,我仲要出去搵過件家嘛
c6:我唔係呀,我都要搵過件瘦d架.mouth:
肥妹:你講緊去街市買瘦肉呀?

Chong0417    發表於 12-4-23 22:47

子爵府

好媽媽勳章

紅燈停車ing,c6伸隻手過黎....
肥妹:喂,你做咩呀?光天化日摸肚腩:;pppp:
c6:調戲下你唔得咩?
肥妹:你無野做呀?
c6:係呀,你點知呀?見你咁可憐十幾年都無人撩你咪撩下你囉
肥妹:呢十幾年以來,點解係而家先撩吖?
c6:因為紅燈囉,停左响度無野做囉
肥妹:

註:佢係乘客,我係司機..佢真係無野做

子爵府

好媽媽勳章

以下一段情肉對話極之大胆露骨.....半夜....

c6爬响肥妹身:老婆,好硬呀!幫我啜幾啖
肥妹忟憎:你搞咩呀?你變態架,次次等人瞓左搞醒人 你自己搞掂佢
c6:黎啦,好啦...你試下啦,好好味架...黎啦,口交下啦:mrgreen:
肥妹:交你個頭
c6上下其手:黎啦,你試過包你唔肯放口呀:mrgreen:
肥妹:你隻手咪搞搞震呀...你!同我彈開.
c6:好!你唔好後悔呀,一陣唔好求我俾你呀
肥妹:唓,好恨要呀...你地d男人低能架.
跟住c6拎轉身,se ci sa sa隻手郁郁下....
肥妹:喂,你唔係就咁咩咩下化?
突然佢轉身....
c6:登..登..登...等!各位觀眾.....食雪條
肥妹:你唔係好硬咩?食雪條降溫?
c6:係呀,我支雪條好硬,要你啜幾啖,溶溶地先咬得落
肥妹:咁你又話要口交?
c6一路食雪條食到雪雪聲:係呀,口+交咪咬字囉
肥妹見佢食得好滋味:俾啖我食啦
c6:哈哈哈哈....肥妹你好為食呀 都話唔好求我啦,俾左你食實唔放口食晒佢.
肥妹:你食左我支波子汽水雪條呀,woowoowoo:-( :-(

YAN030    發表於 12-2-4 00:53

子爵府

好媽媽勳章

尋日c6睇完報紙...hehee鞋鞋....
c6:唉!真係可惜讀咁多書仲要讀醫都要跳
肥妹:一時諗唔開啫...
c6:係呢,你幾時諗唔開啫
肥妹:妖..又搵(未講完又佢插咀)
c6:eee,呢段仲傷感...睇下,唉!呢個世界變喇,連佢地都頂唔順....
肥妹:邊個佢地呀?好出名架?咩事呀又自殺?
c6:係呀,佢地好出名架,你都識佢地,唉..做得辛苦咪抖下囉,咁博做咩啫.
肥妹:哦,邊個呀?
c6:你睇下...巴士都自焚,仲要兩架唔同時間自己bbq..kill 賣西
肥妹:

子爵府

好媽媽勳章

出街食飯...
部長:吳生,今晚想點咩菜?
c6:東玻肉吖
部長好心提醒:好油膩噃...好高胆固醇
c6好cool指住肥妹:哦...咁佢都好油膩..都慣左,有晒抵抗力
肥妹:喂,你咪借題發揮下!!:;pppp: 你試下要吖
部長即刻笠水好驚好尷尬:唔好意思呀,吳太,我講錯野,不如試下....
未等部長講完肥妹插咀:咁你即係confrim我都係肥啦
部長:
c6:媽咪,你好厲害呀....confrim可以用喺呢個情境,我淨係識用响公事上tim
肥妹:近哩,除左confrim,仲有confrimation個喎,所以話呢...(下刪一百字)
部長:er...er....吳生,東坡肉取消呵?
肥妹:你嫌我肥唔俾食呀?:lol :lol
部長:唔係咁意思
c6搭住部長膊頭:係咪好好玩呢?肥妹玩人唔使本架
部長一場虛驚:mouth: mouth:
肥妹:玩吓啫,輕鬆下食得多d咁解,肥俾你睇嘛

子爵府

好媽媽勳章

朝早去九龍城食早餐,兩條粉友扮蔡san行街市....
c6企响魚檔前:e,d魚好新鮮呀...買d咯
肥妹:係噃...頭先你柯督k夠新鮮咯,又買d吖
c6:乜你咁核突架...roll緊機架
魚檔亞姐即刻周圍望搵鏡頭....
肥妹:呀...不如帶大家過果邊睇下
c6:好呀...cut!
講完好快咁行出街市...
肥妹:唔好望呀...定d呀唔好跑...
c6:係咪呢,玩到咁大
肥妹:咩呀..係你自己話有鏡頭,我先同你兜乍 仲要嗌cut
c6:話俾亞姐知影完,唔使搵鏡頭嘛

子爵府

好媽媽勳章

渣渣下車,c6伸隻手過黎撩撩下...
肥妹:搞咩呀...渣緊車架
c6:無呀,想攞個沙翁食之嘛
肥妹:你幾時買架?
c6:頭先你落車果時囉
肥妹:食咪食囉做咩伸隻手過黎呀?
c6:我掛住左嘛
肥妹:掛左响邊呀?
c6:掛左响支波棍度囉,咪要伸隻手過黎攞囉
肥妹:虧你諗得出,無話可說!
c6:醒哩!仲唔使買s勾tim呀
肥妹:你唔好當我架車係巴士下,擺晒d s勾响度,片你架
c6:唔會唔會...
肥妹:算你識時務
c6:你架係龍貓巴士黎架

子爵府

好媽媽勳章

結婚周年果日,c6問我有咩感想...
c6:媽咪,十一年喇,你開唔開心呀?
肥妹:嫁左你之后,我人生360度大轉變,開朗開心既日子一去不復返,進入人生低潮,真係唔敢想
c6:低潮?我無時無刻都俾到高潮你個喎
肥妹:你個高潮可唔可以持續一日吖?仲要keep住年年月月日日吖
c6:我keep到一日你都嘔白泡死左,唔死都出晒煙啦
肥妹:e,又係噃

YAN030  mouth:  發表於 12-2-4 00:58

子爵府

好媽媽勳章

泊車泊响一個又窄又多盲點位既車位,窄到左邊係開唔到車門....
c6:一係你車前俾我落先再吞后.
肥妹:好呀,咁你落車同我睇下出面有無車黎.
c6:你個麥嘜吖,我落到就唔使吞前吞后啦
肥妹:係喎
等接亞仔放學ing...無聊中...
c6:媽咪,你而家仲愛唔愛我呀?
肥妹:唔知呀
c6:你愛亞仔多d定愛我多d呀?
肥妹:乜你咁婆乸架,男人老狗問埋d咁既野
c6:要了解下你愛唔愛我囉
肥妹:我同你拍拖果時夠問過你啦,你咪又係無答我,挑:;pppp:
c6:無d咁既事,我咁愛你點會唔答你呢 ?咁我答左咩呀?
肥妹:你當年話:唔好亂諗野,要閃人既話唔會話你知. 我係咪要咁答番你呢?
C6:而家人質响手,你邊會走吖
肥妹:你咪天真咪傻啦....我閃左隨時閑閑地三五七個人質响手TIM
C6打量我上下全身:就憑你今日戰艦般既身體?
肥妹:仲天使般既面孔呢
C6:唉,得喇!夠鐘入去湊放學喇,亞天使

YAN030  好絕阿!!  發表於 12-2-4 01:00

子爵府

好媽媽勳章

同大佬講開車...C6搭訕...
C6:肥妹,你渣車真係好狠
肥妹:勁哩,紅磡車神
C6:我話好很...危險呀 ...紅磡師奶車神有你份.
肥妹:無錯,簡稱'奶神'都得
C6:
大佬對住C6:我而家先知真係難為你咯'奶神老公'
肥妹笑到死左

子爵府

好媽媽勳章

一個字絕呀!
原帖由 Jackievv 於 09-1-18 00:37 發表

哈哈哈,好應景呀~~

子爵府

好媽媽勳章

年尾趕JOB,C6响屋企OT....
C6如火如茶:媽咪,如果我眯埋眼叫醒我呀,唔瞓得架
肥妹悠悠閒:哦!
c6:點解你咁他條架?
肥妹:咩呀,不知幾忙呀,又要睇八周刊又要剝花生,仲要睇住你,一瞓又要叫醒你,辛苦哩
過左無耐c6真係合埋眼想瞓....
肥妹:喂,唔好瞓呀,唔瞓得呀...醒呀...就到醫院喇(跟手拍佢兩巴)
c6:你好野,咁都有位俾你入:;pppp:
肥妹:自我增值睇多d戲咪識囉

首頁
12345...13

尾頁

跳至