夫婦情感

跳至

首頁
23456...13

尾頁

子爵府

好媽媽勳章

豬流感驚魂,講開朋友a成日出trip...
a老婆問:點算呀,驚佢領野
c6:隔離七日囉:lol
肥妹:山長水遠去渡假村真係悶死架
c6:都話隔離七日咯
肥妹:我夠知隔離七日啦,使你講咩,你鐘意十日都得tim?-(
c6:a生一定揀隔離十日
a老婆同肥妹er, er .....
c6:隔離七日咪即係去隔離屋住七日呀
肥妹:

**a生屋企隔離係一樓一**
春有百花秋有月 夏有涼風冬有雪 若無閒事掛心頭 便是人間好時節

子爵府

好媽媽勳章

咁啱既,呢排忙到唔記得俾人調戲
春有百花秋有月 夏有涼風冬有雪 若無閒事掛心頭 便是人間好時節

子爵府

好媽媽勳章

星期日瞓醒....
c6:媽咪,今日晏晝不如食buffect咯
肥妹:好呀,咁我唔整野喇.
c6:好呀,我搞掂叫你啦.
如是者一直瞓到中午...
c6:媽咪,起身食buffect喇
肥妹起身梳洗換衫搞好晒...
肥妹:喂,你仲唔換衫?個仔又未換衫
c6:換衫去邊?
肥妹:你唔係食buffect咩?
c6:係呀,你睇下...(手指指响餐枱)哩....幾多野食.
枱面有一碟午餐肉,一碟白烚魚旦,一碟白烚菜, 兩碗公仔麵,一碟荷包旦,一碟蕃茄免治肉丸
c6:係咪好豐富呢,你鐘意食咩就夾黎食,係咪好自助呢?仲可以獨家試下紅酒.............杯裝住利賓納黎飲
肥妹:

子爵府

好媽媽勳章

前兩日講開想換床裖....

c6:媽咪,今日有床裖金多寶,你買左未?
肥妹:咩床裖金多寶呀?海馬牌新產品?
c6:床裖呀...:;pppp:
肥妹:係囉,咩床裖先得架?
c6:六合彩呀
肥妹:重陽係fa?
c6:係呀係呀
肥妹:你等登高先買啦,我買端午金多寶

子爵府

好媽媽勳章

未扣安全帶就開車,有架鉄馬响后面追緊上黎....
肥妹:c喇c喇..快d扣番個扣先,亞sir追緊喇,呢d捉人架
c6:你咁勇,實捉你啦
肥妹:我勇就除埋衫啦?-(
c6:你除衫就唔關佢事喇,彈開九里遠tim,等第個部門做野
肥妹:邊個department呀?:tongue:
c6:食環署
肥妹:

子爵府

好媽媽勳章

同一日發生....

朝早有個亞毛慢吞吞過馬路...
c6:做咩唔响horn?
肥妹:我呢個係善良之horn,唔會响既:lol

跟住番到公司...
肥妹:喂,開票交xx費
c6:我呢支係善良之筆,唔開票既

放工去超市買野....
肥妹:亞爸,你簽咭啦
c6:呢張係善良之咭,唔會碌既

夜晚c6身痕...
c6:媽咪,媽咪 ....
肥妹:哦,你支善良之槍吖嘛,唔會開既
c6:

子爵府

好媽媽勳章

c6將個冬甩放响我頭上扮光環...
c6:媽咪,你變左個肥天使
肥妹:超低能
c6:第時你去天堂,我去地獄
肥妹情深款款 :你去邊我都跟住你
c6:唔得架,地獄你唔入得架
肥妹:咁我同人偷下情咪落到囉
c6:唔係呢個問題哩
肥妹:咁咩問題吖,我死都死掂佢mouth:
c6:你無魔鬼身材,落唔到囉,死左都唔掂
肥妹:

子爵府

好媽媽勳章

行車ing,deadair中....
c6無啦啦問:媽咪,要唔要買番個貞操器?:-P
肥妹:買黎做咩?我無左貞操好耐咯噃
c6:我同你講正經野,唔好有淫念先得架
肥妹:喂亞腥,你講緊貞操器噃,你引導我講乍?-(
c6:貞操呀!!
肥妹火黎:係囉,你要黎做咩先?乜操都俾晒你,仲想點呀?
c6:你成日渣咁快,隨時影快相,買左咪知道邊度有騎呢位囉
肥妹:頂,貞速器

子爵府

好媽媽勳章

以下發生既事,全程只係三句說話..
臨瞓前响廁所,肥妹洗腳C6刷牙,肥妹抺好腳準備行出廁經過C6身后,好快手咁除左佢條褲,一秒都無,C6諗都唔使諗鍚左肥妹面豬登一下....
C6:係咪好鍚你呢?
肥妹:頂,搞到成塊面都係牙膏泡:;pppp:
C6:玩我

子爵府

好媽媽勳章

今朝c6起身搵眼鏡,搵左好耐都搵唔到...
肥妹:打電話囉
c6:e,係噃...
過一陣....
c6:c 喇,飛去留言,唔通tim無電?
肥妹:你個眼鏡幾多號吖
c6:987654321
肥妹:呢個係你手機,我問既係眼鏡
c6:哎呀,上當tim:-( :-(

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 heybaby 於 09-6-26 12:12 發表
renren 你好衰架,人地已經眼朦朦咁搵眼鏡,你仲問人地眼鏡幾多號~

子爵府

好媽媽勳章

今朝片左個同事幾野,越講越慶....
c6:肥妹,唔好咁勞氣,我知你心中有團火既...
肥妹:我夠知你肛門有團屁咯
c6:嗱,你呢d咪創作藝術囉 ...幾有急才呀,話咁易對到條聯出黎,仲好工整呀
肥妹:真係想跳樓死:-( :-(

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 joyan1228 於 09-7-1 11:29 發表
話說.....我間房既電視同電腦係放埋一齊..而且都係係床尾
姐係話如果要睇電視..就玩唔到電腦..因為會"姐"住左係床到睇梗果個

有晚做 id 精英..

我好梗張同老公講..唔好玩啦..做喇

c6話 .. 下..做呀?

...

子爵府

好媽媽勳章

c6幫朋友拎d野俾朋友個朋友,一路通電話講緊大家邊樹等..
c6:哦,哦...ok,我就到.你有著衫呵?
男人:....

收線后....
肥妹:果個人做咩架,點解你問佢有無著衫既?
c6:乜我唔係問佢著咩色衫咩? 佢又答我係,係...有噃

charlotte413    發表於 12-1-6 16:37

子爵府

好媽媽勳章

好多時等c6,有d南亞裔人士撩肥妹,眼甘甘咁望住...
肥妹:都唔知乜世界,成個c9都仲有人撩
c6:你想話俾我知你仲有人吼啫

肥妹:無,無d咁樹
c6:我發覺佢地有幾個共通點,第一全部都係亞差,第二因為佢地鍾意肥,第三點最重要,因為佢地全部飲醉酒同夜媽媽至會....__你囉 如果日頭白白中環d靚仔撩你先開香檳慶祝把啦
肥妹:

子爵府

好媽媽勳章

去完山頂跟住去反嘔城,c6行過單車陳列果part....
c6好high指住某個方向:哇,亞b你睇下,似唔似我地頭先見過果d呀?呢度都有呀,仲似過山頂果d tim,媽咪呵!
肥妹 :亞爸呀...果個真係人黎架,哥哥mou响樹睇說明書砌單車,雖然佢個身無郁但隻眼有眨架...
c6: 快d走,快d走!

子爵府

好媽媽勳章

睇睇下電視,肥妹衝入房....
肥妹攬住c6:亞爸,我想同你分享我一切
講完c6未來得反應已經番出廳繼續睇電視
隔左陣,c6由房衝出廳....
c6情深款款:媽咪,既然係咁,我都同你分享我既成果

其實肥妹入房放左個好臭既屁,跟住c6又放番一個俾我...

肥妹:你做特技架?話有就有既?
c6:你食咩我食咩,你放咩我咪放咩囉 本來我諗住自己受晒架,既然你咁慷慨,我都唔好吝嗇,係咪

子爵府

好媽媽勳章

燈位前望見隔離部鮮紅波子...
肥妹:哇,哇哇...亞爸你睇下幾型呀,火辣辣既跑車襯住個亞嬸(真係街市亞嬸look)黎揸,side晒
c6:唔恨得咁多喇
肥妹:唓,有咩好恨呀?..咁既look

c6:我話架車呀...
肥妹:更加恨黎把鬼,我一揸咪又係俾人咁話番我(襯住個亞嬸(真係街市亞嬸look)黎揸,side晒)
c6:e,先見之明噃
肥妹:no la,費事俾位你入啫 我要揸的話梗係法拉利啦,等佢d車價跌下都好

子爵府

好媽媽勳章

入左個黑洞停車埸.....
肥妹:搞錯呀d位人泊架?:;pppp:
c6:錯,係車泊既
肥妹:你個大隻講喇叭,你泊吖笨:;pppp: :;pppp:
c6大大聲:好呀,泊咪泊囉,我泊...........烏英!
肥妹:頂

子爵府

好媽媽勳章

C6擺肥妹張相上facebook....
c6:媽咪,你睇下係邊個黎既?
肥妹:e,呢個咪係傳說中紅磡飄移車神中之車神,肥妹?
c6:咁我咪係紅磡飄移車神中之車神肥妹傳說中果個老公?聽講好勁個噃
肥妹:係呀,好勁架.....重組句子吖嘛

首頁
23456...13

尾頁

跳至