跳至

首頁

尾頁

民房

大家好, 我個仔會讀主流N1呀!

民房

終於見到仔仔同班同學啦, 我係皓皓媽咪呀, 即係坐霖霖隔離嗰個呀! 我之前都覺得海晴張相好熟口面, 最近先知道原來係坐隔離枱既同學仔!
原文章由 amybaby 於 08-9-17 13:36 發表
我認得你個女呀!我個女都係同你同班架!我個女叫霖霖(扎孖邊最細粒又坐唔定嗰個) 我都帶咗月餅、水晶梨、牛奶蕉!不過囡囡返到嚟我問佢食咗咩,佢都唔講比我聽,因為佢講嘢好唔掂﹐成日都係bb話 ,所以我只係睇 ...

民房

終於見到仔仔同班同學啦, 我係皓皓媽咪呀, 即係坐霖霖隔離嗰個呀! 我之前都覺得海晴張相好熟口面, 最近先知道原來係坐隔離枱既同學仔!

民房

rainbow_ho, amybaby :

我都係要番工架, 不過我番Shift duty, 所以會有多啲時間去接皓皓放學!但係我唔敢帶佢番學, 因為佢唔係咁鍾意番學, 日日起身都話唔要番學! 如果姐姐帶佢番會好啲唔喊, 但係我帶佢就多數都喊!

同鄧老師傾過, 佢話皓皓性格比較被動, 係學校唔鍾意唱歌, 唔多出聲, 好似無乜歸屬感, 佢話試吓多啲關心佢同埋調吓位, 同啲無咁好動既小朋友坐, 睇吓會唔會有改善! 所以好羨慕rainbow_ho, 海晴咁鍾意番學!

民房

皓皓呢幾日病咗, 聽日唔知去唔去到生日會!

p.s. 皓皓係3月生日架!

民房

皓皓都係咁,時時都話唔番學,朝早起身知道要番學就喊,不過出左門口有好啲,但係我見佢番到學校個樣都係唔多開心,都唔知點算!婆婆見到佢咁樣,擔心老師對佢唔好,叫我唔好比佢讀喎!不過我都諗住比多小小時間皓皓適應!

民房

係呀,鄧老師整親手又發燒所以無上堂,代課嗰個係Irene, 唔係 Halloween 呀,哈哈,小朋友講野有時真係笑死你!

首頁

尾頁

跳至