跳至

首頁

尾頁

大宅

年頭換過雪櫃, 因條邊攝唔實, 所以一上唻睇完過兩日就換個個新。

大宅

換個時唔駛拆門(我住4座)...係架, 好快開頭我係諗佢只係換過條邊, 點知個c夫話而家唔係用衣款, 就成個同我換左, 效率都好快下架佢地, 最近又換左個花洒頭, 又係兩日就搞掂。
原帖由 rolandbb 於 10-6-23 14:43 發表

jess6622
咁快兩日有得換. 請問你換電柜時要唔要拆廚房門呢 ?? 聽聞要拆門先夠位入喎 ?? 唔該.

大宅

好咯~樓下間新茶餐廳今晚開喇~希望d奶茶好飲d啦....因為隔離文記d茶真係唔多得..

大宅

係米新起個兩間?

有個大十字架個間會係聖若瑟新校舍(彩石里個間)

另外開始起個間就係聖言新校舍(藍田個間)....

兩間都係男校
補充: 中學/津校

大宅

唔駛客氣。^^
你囡囡讀緊幾年級呀,如果就升中而讀緊個間又ok既,就等囡囡讀完小學先轉啦。^^

原帖由 maggie619 於 10-9-29 20:07 發表
係呀!仲想幫亞女轉返出嚟九龍tim....不過都唔 該哂呀,jess6622!

大宅

咁都好d...唔駛比佢獨市^^
文記d伙計又真係差d既..
知唔知新個間幾時開呀....
好慘..以前都唔駛日日煮晚晚煮...間中都有利苑食下,比我偷下懶.希望新個間好味d啦。

原帖由 chungpo 於 10-9-30 01:47 發表
sorry呀!收錯料!新果間無投埋「文記」嚟做,而係另一間新嘅!
至於新呢一間價錢貴d、碟頭細d,但係味道好過文記,同埋d伙計有禮貌d!

大宅

你地晚市有無係樓下食野叫油菜,佢話無油菜賣得炒菜,都唔知佢點做生意架,明明餐牌上有油菜叫,但係晚市唔比叫,我要芥蘭佢同我講話得蒜容炒/清炒既, 我話要麪檔個d喎..佢話"無架,蒜容炒/清炒"把幾火唔食..激死...就係因油菜係$12炒個d就$35...
唉~~~~~~好老套呀佢

首頁

尾頁

跳至