想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我412Day1,day10,13,15,16 dodo
cycle28-33,冇check體溫,冇用紅d,Day12開始幾日多分泌,
希望今次中la
琴日day16 dodo完,今日唔知點解子宮有d谷既感覺

大宅

唔知點解o岩o岩開始個肚好脹又谷谷地,少少似m come feel,但係我今日day17咋

大宅

[quote]原帖由 buzztigger 於 10-4-28 22:47 發表
放鬆d啦!

[/quote
知道,不過今個月已經放鬆左嫁喇!上個月不停check住,今次乜都冇check

大宅

原帖由 加魚 於 10-4-29 18:33 發表
唔好咁啦, 就算真係生唔到虎 b, 咪生兔 b lor, 可能仲係兔女郎 tim, 幾索, 同埋我地而加趕到生虎 b 都係 "大仔", 無乜 "so"!! 接收多 d 正能量啦!! 加油!!

"大仔"唔係"so"d咩

大宅

我cycle28-33,day9,12,14,15,17都有dodo,今日day26,有m come feel

大宅

原帖由 加魚 於 10-5-7 15:03 發表
喂喂, bingo 左的朋友講我知 bingo 前都似係 m feel 架, 嘻嘻, 唔好咁快放棄住!! 等多幾日先啦!! ^.^

我呢個cycle已經盡量放鬆,乜都冇check.....
但係今日好想買支"快準易"聽朝check......

大宅

我check左快準易.....唔中><

大宅

原帖由 buzztigger 於 10-5-8 00:36 發表
心大心細,唔知check 唔check 好呀!

我剛check完白雪雪,過左一陣有淺淺淺淺淺淺線
而家仲羅羅亂,忍下遲d驗好d

大宅

原帖由 加魚 於 10-5-9 08:49 發表
母親節快樂呀, 各位 jm!!! 我今朝 8 點幾 (day 27) 真係用紅 d check 下呀, 點知 check 到有 40% 粗呀, 咁即係點呀?? 因我聽日就 day 28, 理應就係 m 小姐妮探我的日子, 咁我係大機會 bingo 定係要同 m 小姐約會呀?? ...

好似呀.....我係你就真係忍唔到check棒棒

大宅

原帖由 加魚 於 10-5-10 11:30 發表
係呀, 我都想呀, 我同幾個 best fd 傾, 佢地仲緊張過我, 叫我 lunch 去買支棒棒 check, 我唸住一陣去買支 "快準易" check 下啦, 呵呵!! :-p

快d check....一齊bingo

大宅

原帖由 加魚 於 10-5-10 14:41 發表
剛 check 左啦, 用 "準快易"........ 有淺線呀!!!!
其實我前排, 我唸係 dodo 後一個星期, 我今期 d13 排卵, 我 d8, 11, 13, 14 都有 dodo, 之後老公忍唔住, d26 都 dodo 左. 係, 我唸係 dodo 後一星期開始有多左分 ...

恭喜呀!一齊bingo

大宅

各位1101媽媽會等緊你地呀!加油呀!

大宅

原帖由 Jacobcat06 於 10-5-10 19:52 發表
恭喜你呀!加魚~我都好希望可以同你一樣Bingo,不過今日Day22,腋下開始覺得痛,似唔中多啦!雖然我day 13排卵曰dodo後子宮有扯住痛,又有分秘,又有胃氣,仲瞓完8hr返工都打喊露,但我相信都只係自己太緊張唧....... ...

放鬆d,唔好唸住,唔好形住,祝bingo

大宅

我412....bingo
各位姊妹加油呀!
唔見加魚去201101媽媽會既?

首頁

尾頁

跳至