跳至

首頁

尾頁

大宅

29號我湊完亞囡放學有帶佢黎排架....
不過佢對個遊樂場有興趣0的之嗎~
其實我都唔知個囡係大b定細b~haha
不過佢今次in既表現真係奇差架,
老師問佢野全部都蚊芝咁細聲答,
可能我同c6排得前同亞囡笑容搭夠啦!
亞囡而家個同學仔都係收左下午班呀,
希望你兩個都有機轉上午啦!

原文章由 爆炸人 於 08-11-4 14:43 發表
話時話, 果日排隊認唔到你~~又見唔到你女女~~
不過你女女好叻呀, 細仔都考到上午班~

大宅

我見佢興趣活動入面有普通話同英語班咋,
唔知平時上堂有冇呢...

原文章由 rayeu160 於 08-11-6 14:54 發表
我對囡讀緊平田救世軍law, 佢本身都係收17個學生架咋!! (n班), 其實有好多人排隊入, 有 k班好似20個學生....一定無金麗咁多學生law...

救世軍e+ n班都已經有外籍老師教phonic & 國語老師教國語...有時咁諗...其實 ...

大宅

講講下其實我都覺得金麗變左我既次選,
話唔定爆炸人轉上午班既機會,
就係我心宜果間收左,最後唔會選金麗

原文章由 rayeu160 於 08-11-6 15:11 發表
其實可以試下呀!!! 因為我地讀緊n班既, 好多都比左留位費....但有好多都未必讀k班架!! 只係驚萬一心儀幼稚園唔收, 都有個後備...我識有幾個同學仔都會唔讀....好似我咁, 一唔讀就有兩個位啦!!

...

大宅

講真, 真係經過攞表同interview之後,
我真係對間學校冇咩信心,同埋咁多外國人真係有0的驚,
唯一仲對佢有興趣就係套教材,
我都係等埋今個星期六interview先再決定啦,
如果間唔收我都照讀。

原文章由 爆炸人 於 08-11-6 15:45 發表
你地唔好唔讀喇~~講真, 排得咁辛苦.
不過有D會出去九龍塘搵學校架媽咪, 如果九龍塘那邊收, 好多都會出去讀, 因為有D有一條龍上.

大宅

唔係呢區架~
又一村學校

原文章由 爆炸人 於 08-11-6 16:33 發表
haha仲有邊間要in, haha講黎聽下好~~

大宅

佢早一批上個wk in完啦,
我遲交form呢...

原文章由 rayeu160 於 08-11-6 16:38 發表
E+先in??? 我個fd個囡前幾日通知已經收左喇喎!!!

大宅

著人字拖in都見到,我住咁近都著返對鞋啦

原文章由 爆炸人 於 08-11-6 16:52 發表
我好記得, 果日, 有個外國人問 "咁我地一陣有無表格架, 駛唔駛帶小朋友黎".... 我當時我心諗好想答佢: 下, 唔係, 呢到等緊派米...我諗佢會信...
真唔知定假唔知, 排左24個鐘, 先問, 一陣有無表格. ...

首頁

尾頁

跳至