想生BB

跳至

首頁

尾頁

洋房

原帖由 Fanta2011 於 10-4-28 21:33 發表
唔知點解o岩o岩開始個肚好脹又谷谷地,少少似m come feel,但係我今日day17咋

有可能系排卵關係

洋房

我系412Day1, 425做iui。過完呢個禮拜應該可以check la。希望時間快d過!

洋房

原帖由 Sakpp 於 10-5-3 11:44 發表

我同你一樣都係412 day 1, 你cycle 幾多呀? 我28-30. 我諗住唔過514我都唔會check. 我唔想比自己咁大壓力呀. 而且我今個月覺得自己乜野反應都無. 失敗既機會大d. 好失望, 我隻虎b唔黎搵我! ...

我平時系31-34﹐但今次食左排卵藥﹐應該會早d。

洋房

原帖由 joyan1228 於 10-5-4 12:10 發表

我4月2 day1

尋日用clernblue...bingo

Congrats ar!!希望我都同你一樣可以

洋房

原帖由 superwife 於 10-5-3 22:09 發表

我係413 day1, 424做iui, 大家都係等緊bingo:loveliness:

祝大家齊齊bingo

superwife,

你幾時check bingo啊﹖我而家15 ﹑16吾知好無母親節o個日check ar!!

祝大家齊齊做Tiger媽

洋房

原帖由 superwife 於 10-5-4 20:59 發表

Hi BabyEeyore(唔好意思, 上次寫錯咗你個名),

e生叫我5月11日返去驗血check bingo, 我都想今個星期日自己check下先,但會睇下身體有無特別反應..或先睇下體溫既變化...我無日日check 體溫, 因為一般都會keep 住高直 ...

吾緊要啦!

我無check開體溫﹐吾想太大壓力嘛! 做完後e生無開任何藥被我﹐我做之前問過﹐e生話其實無需要﹐幫助吾大又貴甘話(我住加拿大﹐e生都系中國人)。

我都怕星期日check會太早﹐所以吾知應該點。e生又無同我講幾時check。

洋房

我有上網看過資料﹐有e生話排卵前既分泌會比較杰﹐對丁丁既阻力會大d。因為丁丁最多可以生存3日﹐所以如果系排卵前do do﹐對d丁丁quality差小小既couples會有較大機會bingo。情願丁丁等旦旦好過旦旦等丁丁嘛!

我就系因為分泌問題﹐c6既丁丁入到去完全吾郁﹐但就甘看c6既丁丁就無問題(e生仲叫我地看顯微鏡)﹐所以要做iui。

我預備母親節check bingo啦﹐問左nurse話最早可以星期日check。希望可以有份母親節禮物啦! 但同時間好怕結果不如預期。。。 我吾想再受打擊啦! 已經try over年半啦!

GOOD LUCK TO ALL OF US!!! 出年一齊celebrate母親節!!!

洋房

Check咗啦!要再接再勵啊!
希望m小姐快d嚟等我可以早d再開始過啦!

首頁

尾頁

跳至