自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Bbpig2014 發表於 20-9-22 14:49
我可能選擇錯誤,租左Arxxto 部capsule咖啡機,我每日冲一至兩柸,但清洗費功夫,攪到吾想用,宜家叫佢哋收 ...

我以前用nespresso, 而家都轉左飲Arixxxx呢隻。

我覺得好方便喎,租機就得,唔用佢地會收返,唔使煩到時唔飲點處置部機。清洗又簡單,最好係有奶capsule, 又有茶同朱古力,一部機搞掂哂,超級方便。

水晶宮

garfield_pooh 發表於 20-10-28 19:47
我都係用呢款,今年因為疫情多咗時間喺屋企,4月開始用,一家4口都有飲,已經飲咗好多盒,好方便:go ...

Yeah! 佢d capsule 真係唔錯。

nespresso d capsule 飲到好悶。

水晶宮

叮噹2000 發表於 20-10-28 19:55
邊隻?又可以冲朱古力及茶?

Arissto

水晶宮

BB-CLEVER 發表於 20-10-28 20:22
請問Airxxxx? 可以租?我就係驚買咗部咖啡機用幾次又唔用好浪費

Arissto, 你search 佢網頁睇下

水晶宮

BB-CLEVER 發表於 20-10-29 21:39
原來太古城誠品有試飲,謝謝介紹,去試飲下先

亦可試佢個30天計劃,會比部新機加一盒capsule試用裝比你試,有好幾隻味道。岩的話先簽約,唔岩佢會黎收返走部機。

水晶宮

IamChuChu 發表於 20-10-29 23:43
回覆 YuYuMother 的帖子

租機呢個概念, 係咪原先想做corporate office生意?

唔清楚哦,朋友用開介紹我

首頁

尾頁

跳至