跳至

首頁

尾頁

子爵府

原文章由 ShanShan 於 07-7-4 15:55 發表

聽你話, 入嚟 chat 但我又冇野講喎, 你話我係咪好傻呢.

靚太,

你唔傻. 不過好少見你咁積極啫

子爵府

原文章由 mmak 於 07-7-9 18:36 發表
all,

寶寶金水 .. 防蚊 好掂喎(我hubby 話o既)

waston's buy 1 get 1 free $39.9

仲係套裝, 有支 沖涼液 送 tim

btw, 我頭先唔小心 拍錯左 d key... 打左成篇o野 無晒... click >>"恢複 ...

mmak,

是否成支寶寶金水搽係皮膚度?

我仲係找不到已save既topic? bk short short地. 若copy and paste要用edit個function.

子爵府

原文章由 mmak 於 07-7-10 01:38 發表
icycream,

係丫, 成支寶寶金水搽係皮膚度..你可以入落"噴霧"樽仔, 好似蚊怕水咁噴...涼涼地o架... 有d薄荷o既 feel ??

我初頭好怕嗅, 都好大陣 藥味 o架...
仲可以滴幾滴入水中, 幫小朋友沖涼 防 蚊蟲, ...

mmak & yilamma,

我頭先買左喇. $39.9買一get一. 105ml送80ml浴液. 之前覺得佢都唔平所以無買. 不過係05生產08年6月15到期喎. e+ oscar著片. 賴左po po個pet pet紅晒. 我是否沖完涼直接搽落去? april隻腳好多好大tat蚊印. 仲好耐都唔過.

多謝報料丫.

子爵府

原文章由 Cindy媽咪 於 07-7-25 11:27 發表
Hi all,

請問有無聽過有首歌 叫 " 不再做 bb"?...係一班小朋友唱的。 同事話佢 d 姪女一聽到呢首歌就會載歌載舞...:D

聽過. 不過係10年前兒甥女唱過. 歌詞仲記得:

不再做BB,
做自己要做既事,
不再做BB,
不亂跑不亂跳,
不再做BB,
.
.
.
.

子爵府

del....................del..................

[ 本文章最後由 Icycream 於 07-8-2 12:55 編輯 ]

子爵府

ALL,

有冇人可借網床用幾個月丫? oscar實在似野馬, 追到99 c c吓.

子爵府

原文章由 mmak 於 07-9-10 14:41 發表
all,

Hong Kong Disneyland

1/9 - 23/9 呢段時間內
每位 annual pass 賓客 可以帶 一位朋友 入園一次

一帶一咁囉 唔分 大人 小朋友
幾多張 AP 就換幾多張 free day ticket
只限換飛當天使用~ ...

有咁荀既野?

子爵府

mmak,

你好勇敢 至親既生離死別係最最最難過既. 我唔敢想像若我雙親/99過身. 我如何去面對去克服. 真係好困難. 那種心痛不能用言語形容. 不過有心理準備總好過突然間.

子爵府

mmak,

你好勇敢 至親既生離死別係最最最難過既. 我唔敢想像若我雙親/99過身. 我如何去面對去克服. 真係好困難. 那種心痛不能用言語形容. 不過有心理準備總好過突然間.

子爵府

Hi, all,

我有張redemtion letter 可換4張hk wetland 門票, 只限2月23當天, 你們有興趣嗎?

子爵府

原文章由 mmak 於 08-2-17 13:49 發表
icycream,

2月23.. 我有興趣, 1a1c... 要加錢嗎???... thanks

不用加錢. 你拿住張redemtion letter 去門口換當天ticket即可. call me for your fax no. la. we may go too.

子爵府

嵐嵐21,

Thanks!! Fionma, cindyma and I have registered the event on 22 & 23 Mar.

All,

Shall we join together? I prefer to join on 22 Mar?

子爵府

all,

有朋友介紹去voiceout 登記填d問卷, 1/4機會贏走$100. (當然好運既會贏部iphone). 我&同事試過真係收到張$100 cheque. 有時間不防試下. http://www.voiceout.com.hk/cn/

子爵府

原文章由 KAHOBB 於 08-5-23 07:29 發表
icycream

我記得somewhere 見你提過join CITIBANK's JW Marriot talk 有jetso 嘢, 係點架? 我張invitation 寫 after 90min talk 有$1,000 Lane Crawford 送 or 1晚JW Marriot htl. 去得過嗎? tks ...

只要你堅持唔買佢既渡假package, 去得過架. 免費住一晚. 值$3990.

子爵府

原文章由 ladybird 於 08-8-30 15:23 發表
Cindy,
又無ladies night去, 如果唔係可以順便呢. 都係寄會方便 d.
pls check PM, thanks!

尼位小姐好似餓左好耐好想去街喎

子爵府

hi all,

9月schedule真係較busy. 但又好想收多d升小一既料. 唔知9月5號晚你們有空嗎? 唔知今次可否只有媽咪出席? 因我們好耐未試過咁lor

子爵府

原文章由 Icycream 於 08-8-31 23:01 發表
hi all,

9月schedule真係較busy. 但又好想收多d升小一既料. 唔知9月5號晚你們有空嗎? 唔知今次可否只有媽咪出席? 因我們好耐未試過咁lor

睇下有幾多人join先喇:

icycream
xanthe
dorismam
shanshan

子爵府

大家都好忙, 今次就人小小先止下痕先. 最主要有幾個台柱(xanthe, shanshan & ladybird)係度嘛. 岩晒個topic.

9月5 (fri), 6:30pm. 邊度有d sofa位舒舒服服傾下計呢? only 我地6個. right?

icycream
xanthe
dorismam
shanshan
彤彤媽
ladybird

子爵府

All,

我真係唸唔到咩地方食. 如cindyma 8pm先趕黎. 我suggest去天后, 有間我同d同事成日去食. 食d好有特色既食物. 中餐. 有蟹粥, 炸豬手, 小炒etc..不過係圓櫈. 你們認為如何?

子爵府

原文章由 ShanShan 於 08-9-4 22:21 發表

Sure, Icycream, why not? But can we stay there for long??? Or even Causeway Bay also ok. How about "Wo Man", the Japanese food restaurant, also good ne.

I'm afraid it is far away for you and ladybird. If you both are ok, I'll bring you to try different chinese food.

Yes, we could stay there until shop close. 2am! And go to have dessert near the restaurant.

首頁

尾頁

跳至