想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

原帖由 buzztigger 於 10-4-28 17:30 發表
同意

我都好想生虎b, 今個月唔得就真係趕唔切. 但係今個月我乜野感覺都無, 仲衰過上個cycle! 我擒晚都好down, 同老公講應該趕唔到..... 有d想喊!

大宅

原帖由 加魚 於 10-4-29 18:40 發表
今期其實我都有 d 唔開心, 不過我都叫自己向好果方面唸! 話說我今個 cycle 開工前比公司一個有病又唔帶口罩的同事野到, 係上星期的事, 跟住見有少少作感冒就即去睇醫生啦, 跟住都仲開到工, 咁係高峰期開左工, 今個星 ...

多謝你!不過我真係好想生虎b!但係我都明白依d野急唔黎......

我都好怕依d病又唔帶口罩既人!我第一個cycle直頭緊張到自己成日帶口罩,怕人野我。但而家都無,因為成日比人問我係咪病。但我而家好小心留意身邊既人有無病囉!我估如果我bingo左,我會寧願成日帶口罩!小心d好d嗎!

大宅

原帖由 大笨豬 於 10-5-1 11:33 發表

琴晚dodo左 , 諗緊今晚再do定係聽朝~~~~???

聽朝先呀不如,咁d丁丁有多d時間保充體力,你兩個都可以養足精神。雖然我唔知朝早dodo係咪易bingo d,但係我都係朝早多,因為我老公放工唔睏,我都唔想佢咁辛苦。而且我覺得佢朝早係好mood d 架!

大宅

原帖由 BabyEeyore 於 10-5-3 05:36 發表
我系412Day1, 425做iui。過完呢個禮拜應該可以check la。希望時間快d過!

我同你一樣都係412 day 1, 你cycle 幾多呀? 我28-30. 我諗住唔過514我都唔會check. 我唔想比自己咁大壓力呀. 而且我今個月覺得自己乜野反應都無. 失敗既機會大d. 好失望, 我隻虎b唔黎搵我!

大宅

原帖由 joyan1228 於 10-5-4 12:12 發表

我覺得睇個人喎
我第一次bingo果時..冇痛架

岩岩check到再 bingo~~
都冇痛

恭喜你呀! 我都好想好似你咁!

大宅

原帖由 buzztigger 於 10-5-6 09:58 發表
我有d失望啦, 今日好似有點m痛呀!

我都有少少覺得個cycle就完.....
我都好失望. 我都知你又係想生虎bb. 我同你一樣.
哎....... 只怪我地遲開工!
因為我老公一向都唔想生. 佢都係突然改變主意. 我都無問佢理由就拿拿聲開工喇! 不過我o個兩個月時間, 真係無乜可能. 而家攪到我仲失望.....
哎..... 都唔知繼唔繼續好. 原來真係好難.......

大宅

原帖由 加魚 於 10-5-6 12:27 發表
Sakpp, buzztigger

唔好咁啦, 等我過 d 正能量比妳地啦, 今次唔得咪下次 lor, 總之有命就有得 dodo, 係咪?! keep 住自己心情靚靚, 飲食健康啦!! 加油呀!!!

多謝你呀! 我收到你既正能量. 岩岩諗起, 不如提早少少我個旅行, 夾岩個時間去外國試一試, 可能屋企張床風水唔好. 哈哈哈哈!

大宅

原帖由 buzztigger 於 10-5-6 13:01 發表
大家都努力啦, 我實際下星期先完呢個cycle!

其實我都係. 不過今個cycle 好似早左. 平時m前既野已經開始出現. 不過早有早好. 我都希望佢早. 等我努力多個cycle, 話唔定都趕到哩?? 唯有係咁諗. 不過講真, 我開始覺得虎b又好兔b又好, 我都會好開心. 只係有一個遺憾唔可以達成自己心願.

大宅

係呀, 我都仲係做唔出連續dodo! 以前後生都仲有mood. 而家... 好似太老喇!

今日仲係勁m feel!

大宅

原帖由 buzztigger 於 10-5-7 15:57 發表
今期我連續3日呀, c6 都話頂唔順呀!

嘩! 我聽到都驚! 哈哈!

大宅

我決定下個cycle 努力做運動. 希望有幫助.
jm, 大家一齊努力!

大宅

嘩! 咁唔怪得你咁勤力.
我都希望你今個cycle 中. 咁你可以達成你既心願. 而且, 我而家好似你咁, 有m feel. 如果你可以話我話m feel 都有機會中, 咁我既希望都大d嗎. 哈哈!

大宅

我day 1喇!
虎bb真係要同你講bye bye!

大宅

原帖由 agnes15 於 10-5-8 17:48 發表

我同你一樣心大心細呀,好想check,但又好驚失望,呢幾日有胸脹,胃脹,仲有好多分泌物,勁似M come先兆,但今日day 28 la...keep住15日高溫,你話check唔check好呢?

如果比我自己,我會忍到day 31先check。唔係一陣唔清唔楚仲心煩!
祝bingo!
(我平時cycle 28-30日) ...

大宅

原帖由 加魚 於 10-5-9 08:49 發表
母親節快樂呀, 各位 jm!!! 我今朝 8 點幾 (day 27) 真係用紅 d check 下呀, 點知 check 到有 40% 粗呀, 咁即係點呀?? 因我聽日就 day 28, 理應就係 m 小姐妮探我的日子, 咁我係大機會 bingo 定係要同 m 小姐約會呀?? ...

反正都試左紅d,你又無哂綠d,不如試埋支棒棒啦,你攪到我都替你緊張!

大宅

仲有無姐妹報喜呀?

大宅

原帖由 man_021 於 10-5-18 22:21 發表
我仲等緊CONFIRM係咪BINGO呀`
今日DAY 37啦.......

一日未黎m,一日都仲有機。祝bingo!

首頁

尾頁

跳至