興趣嗜好

跳至

首頁
12345...8

尾頁

水晶宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

水晶宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

水晶宮

180 發表於 12-9-26 15:16
條魚游左上1樓??
bk 不嬲都傻傻地架啦....

水晶宮

係喎....羊羊...你煲緊咩美劇呀?

水晶宮

gemiling 發表於 12-9-26 15:21
酥酥...我想搵你呀,

我之前喺牛棚度昅過你咪介紹亞牛有度 mini indoor zoo既,
嗰度邊樹嚟架?多唔多嘢睇架?幾錢入場架?

水晶宮

180 發表於 12-9-26 15:23
尋晚MM開始煲, 叫TOUCH....24個男主角做....睇左十幾分鐘, 好似幾好睇咁
上網search 吓先

水晶宮

IgnatiusWong 發表於 12-9-26 15:41
http://www.jurassicgarage.hk/club/
對對對...就係呢度,
我想知嗰度係咪要booking先去到囉...
同埋...嗰度係全英語?
咁我要叫埋我個妹去...否則...嘻嘻

水晶宮

180 發表於 12-9-26 15:50
http://www.tvboxnow.com/thread-2004669-1-1.html

你試試得唔得
試緊睇吓有無種....有時好衰架...dl到 99%都可以無架...激鬼死

水晶宮

佢其實係有得睇動物既...同埋有得開扒地...
同埋我睇到佢寫話要booking....

你去過未呀?係咪幾funny架?
貴仔好鍾意呢d架.....
我諗住得閒帶佢去睇囉

水晶宮

gemiling 發表於 12-9-26 16:29
i saw it online actually and saw a few comments abt the parties .. it is more 鬼佬 doing it ..
cos ...
我msn咗比我妹昅昅....叫佢問吓...

使人唔使本...我係咪好衰

水晶宮

gemiling 發表於 12-9-26 16:53
no la!!家人應該互相幫忙嘛!!
哈哈哈
佢呢....成日把口一路話我無鬼用呀...乜乜乜呀,
但呢頭呢...佢就會幫我搞到d嘢妥妥貼貼架喇,
所以佢成日話佢似家姐多過我似,
佢對住我成日慢吞吞咁呢....又勁忟喎....睇見佢我好好笑囉

水晶宮

gemiling 發表於 12-9-26 17:05
your sis 好錫你呀!
我地幾個好好感情架...
有咩都同大家講既,
爸爸成日都話聽唔到我地講嘢架,
因為成日我地一聚埋就一輪咀咁 bi li ba la.....
就算鬧交....都係鬧鬧吓笑架啦....一係就一輪咀係互寸囉.....
而家仲要加多個弟婦.....
我地成日話...我地一齊人既話....可能d人會報警告我地嘈音太勁

水晶宮

你仲啋佢呀?佢分明就係傻架啦

水晶宮

um.....有嘢想問吓你地意見,
屍變吖

水晶宮

ricohui 發表於 12-9-26 17:22
今次真系肥屎
個黃咁大個既?

水晶宮

屍變呀~~~~~~~~~~~~~~

水晶宮

180 發表於 12-9-26 17:27
我今日一個人KO左一個卑鄙月餅~~
我老媽買咗咩五仁月餅...話比1/4舊我食吓,
我唔會啋佢架....當我係咩呀....我食開美心架嘛

水晶宮

180 發表於 12-9-26 17:30
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=5812292&extra=page%3D1

發燒唔係唔開得刀架 ...
係囉.....發燒唔開刀咕喎....

水晶宮

ricohui 發表於 12-9-26 17:36
頭先下午茶先自己吞左半個美心雙黃月餅相隔一粒鐘又吞個迷你月一陣仲要過嫲嫲 ...
絕對曬嘢呀吓

水晶宮

回覆:羊棧哇鬼樂園~~第五十六回

你地去公海睇~~唔啱睇嘅topic

首頁
12345...8

尾頁

跳至