親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

引用:酒店水上樂園,適合3歳小朋友玩嗎?

原帖由 Celia0001 於 15-06-11 發表
酒店水上樂園,適合3歳小朋友玩嗎?
岩丫…

侯爵府

引用:Quote:ilikethis2005 發表於 15-5-27 22:44

原帖由 S_Trader 於 15-06-15 發表
想問似香港童萝城嗎?有得買相嗎?
我無去過童夢城,所以比較唔到。

我去呢個就大概有最少有20個唔同職業,最過引既係有d職業係要出車去第2個位置…例如做bank需要去第2間鋪收錢再送返銀行,做醫生就要坐車去第2個位置救人咁。同埋入面d職員都好投入下架。

侯爵府

引用:Quote:原帖由 ilikethis2005 於 15-06-11

原帖由 kiubaby 於 15-06-24 發表
我地都想試下騎大象,請問係咪去到當地book local tour?
我當地買架,不過覺得好貴。

侯爵府

引用:回覆 ilikethis2005 的帖子請問 Kidzandia

原帖由 bb1225 於 15-06-24 發表
回覆 ilikethis2005 的帖子

請問 Kidzandia 是上網買入場券, 還是去到門口walk-in買? 會唔會好多人? 要排 ...
我去到先買,唔洗排隊。因為我10點正開門就到

侯爵府

引用:回覆 ilikethis2005 的帖子唔該晒. 我見有

唔該晒. 我見有話可以係hotels2thailand買平D. 但我又唔肯定Pattaya返曼谷時去 ...
上官網訂好似平d,但係當時我唔cfm我落到bkk係咪1定去,所以寧願即場買。

侯爵府

引用:回覆 ilikethis2005 的帖子小朋友入去玩時,

小朋友入去玩時, 大人可以做咩? 呆等幾個鐘都好辛苦呀! ...
入面有好多間鋪頭,每間大概玩15分鐘到,玩完你再帶佢去第2間,所以大人係唔可以離開…

其實你問我,我就唔覺得好悶,因為間間多數都係落地玻璃,你會睇到晒成個過程,我本身開頭plan係入去了解完就放低阿仔比老公我就去shopping,結果睇足2個鐘先捨得走…不過入面一路播住d好柔和既音樂,燈光又暗,我見到有其他家長頂唔順訓左架

侯爵府

引用:回覆 ilikethis2005 的帖子小朋友入去玩時,

小朋友入去玩時, 大人可以做咩? 呆等幾個鐘都好辛苦呀! ...
我果日由10點玩到4點先拉到阿仔走。

侯爵府

引用:請問由曼谷機場包車去芭堤雅要幾小時

原帖由 smallyan 於 15-06-24 發表
請問由曼谷機場包車去芭堤雅要幾小時?因第一次帶同小朋友想計劃得好d.謝謝 ...
我諗2個幾鐘到,因為我中途停左open zoo.

侯爵府

引用:Quote:原帖由 ilikethis2005 於 15-05-23

原帖由 Boscobaby 於 15-06-15 發表
請問入埸費幾多錢一個及一架golf 車可以坐幾多人
入場費真係唔記得喇…golf車就坐到4個人。

侯爵府

引用:Quote:原帖由 ilikethis2005 於 15-06-12

原帖由 cathy.w 於 15-06-24 發表
請問您是經那間訂$1200/一晚
謝謝!
我經agent訂架,如果要資料我再比你丫。

侯爵府

引用:請問open zoo , minibus 入唔入得園內

原帖由 jillianmami 於 15-06-21 發表
請問open zoo , minibus 入唔入得園內
呢個我就唔知啦,但係我去果日無見到~

侯爵府

引用:樓主, 你話日日LUNCH牌出去食, 咁係唔係早

原帖由 tautaub 於 15-07-02 發表
樓主, 你話日日LUNCH牌出去食, 咁係唔係早上在酒店玩水, 然後沖涼出去坐隻條車去食LUNCH, 之後再回酒店玩水 ...
我地比較早起身,9點正已經游緊水等d sir滑梯開,到lunch阿仔都叫肯上水走。所以我無係酒店食過lunch呀。

其實酒店行出去10mins到都有野食既,不過我無試過。

侯爵府

引用:樓主, 你話日日LUNCH牌出去食, 咁係唔係早

原帖由 tautaub 於 15-07-02 發表
樓主, 你話日日LUNCH牌出去食, 咁係唔係早上在酒店玩水, 然後沖涼出去坐隻條車去食LUNCH, 之後再回酒店玩水 ...
我地比較早起身,9點正已經游緊水等d sir滑梯開,到lunch阿仔都叫肯上水走。所以我無係酒店食過lunch呀。

其實酒店行出去10mins到都有野食既,不過我無試過。

侯爵府

引用:滑梯9:00才開,有冇中場休息,什麼時間関門

原帖由 tautaub 於 15-07-04 發表
滑梯9:00才開,有冇中場休息,什麼時間関門?

lunch後回到洒店再作戰?
9點之後開到夜晚架啦!

我日日都只游1 round,其他時間都出去玩其他野。

侯爵府

引用:樓主可否分享下,你由centara 坐的士同爽出

原帖由 manmanll 於 15-07-05 發表
樓主可否分享下,你由centara 坐的士同爽出市中心的方法和講價經驗嗎?
同佢死黎!

佢開200你就回50,佢回你150你就叫100咁囉…

有d嫌你平自己會開車走架喇!

侯爵府

引用:你住Deluxe ocean facing張床夠大嗎?我兩

原帖由 tinglokruby 於 15-07-06 發表
你住Deluxe ocean facing張床夠大嗎?我兩大兩小(7&4)可以嗎?
4個好似迫迫地喎…

侯爵府

引用:Quote:原帖由 ilikethis2005 於 15-06-11

原帖由 velma 於 15-07-09 發表
想問上網買飛?
定去到即場買飛?
定去到當地local tour買平d
係街邊d鋪仔買咋,我就係因為怕行程有變所以唔敢買定先。

首頁

尾頁

跳至