自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

^^Hannah^^ 發表於 23-3-26 21:32
如果發生響自己仔女身上,做亞媽嘅會第一時間錄音?
尋晚東張訪問時,好似有講過係即時錄音
...

係,佢話嗰女番到屋企爆喊,問發生咩事,佢話當時咁啱開咗手機錄咗音,我就覺得呢個位有啲奇怪,照正常只係好緊張卦住問嗰女發生咗乜嘢事,斷唔會咁冷靜可以開咗手機錄音

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

奇奇媽媽 發表於 23-3-26 21:34
我連錄音個制係邊都知
如果我女打比我,我即刻顛左,搵警察一齊踩去學校 :ange ...

係呀,要錄音都有一定程序,如果當時處於緊張狀態,真係幾高難度

水晶宮

mandy952 發表於 23-3-26 21:44
其實聽個女仔阿媽嘅語氣都覺得奇怪,好似完全唔關佢事咁

係,佢問個女時嘅語氣真係好平靜,個女嘅爆喊情緒同媽媽嘅平靜真係好大反差

水晶宮

bu-b 發表於 23-3-26 23:11
呢度我都有同感,個媽咪語氣平靜得有點奇怪,如果係我的小朋友被人蝦到喊,我就算點抑壓住,語氣都會聽得 ...

水晶宮

Debbie0331 發表於 23-3-26 23:52
希望警察查個水落石出,還各方一個清白,邊個被屈都唔好

呢點同意,無論最後誰是誰非,都要還清白者一個公道

水晶宮

豬仔mami 發表於 23-3-27 14:24
係啊,冇論那一方清白都要公平處理,因為關乎孩子一生的心理影響

水晶宮

kk1979 發表於 23-3-28 00:11
https://www.mytvsuper.com/tc/scoopplus/scoop/hot-topic/6535859663114?utm_source=appshare&utm_medium= ...

概然已經落charge 起訴,咁就睇官點判,但咁個駐校警察乜嘢料?報導話佢恐嚇事主父母,似乎想同學校一齊包庇疑犯,咁警方係咪要查埋佢俾交代呢?

首頁

尾頁

跳至