想生BB

跳至

首頁

尾頁

洋房

咁我想問,我第一胎有乳頭痛,現在第二胎唔知會唔會一樣呢,我到現在都冇乳頭痛,我睇返record第一胎時,dodo完後幾日就開始痛啦.

洋房

不過唔知第一次有,第二次唔知會唔會一樣,希望有冇sister試過,第一次同第二次是一樣還是不一樣.
anyway, thank you for your reply.
仲有,我想問見到分秘先dodo,定之前do呀?
謝謝

原帖由 加魚 於 10-5-4 17:56 發表
頭先 joyan1228 (#14) 答左啦, 佢話應該係睇人架!!

洋房

恭喜....希望我地都快d bingo啦.

原帖由 bipak218 於 10-5-5 17:24 發表
係囉..聽人講話同谷m既feel差唔多..
咁樣攪到個人仲緊張~..
都唔知係m就黎定係真係bingo左~
我今日day23喇..
個肚痛痛地..好似平時m痛咁,但輕微d..
之後nipples 有d痛..
其實係bingo喇..check紅d..有條淺淺線..

...

洋房

希望真係唔好一樣啦,否則,我現在冇望啦....因我一d現象都冇.

原帖由 加魚 於 10-5-5 16:55 發表
其實我聽好多 "過來人" 講都係因人而異架, 次次陀都未必一樣情況, 所以都係等 m 遲左 check 就知了!! 唔好意思呀, 我無留意分泌架, 總之知道自己大概幾時排卵, 咪係果段時間隔日 dodo lor! ...

洋房

加魚,你驗咗未呀?好緊張呀!
我想問你近日你有冇分秘呀?

洋房

oh.....原來係勁多分秘呀,我得少少....咁....不過我都要恭喜你呀....

洋房

見到咁多人有好消息,我都好想買支棒棒驗下,我幾時可以驗呢,我上次係415.你估我明天買瞓醒驗,驗唔驗到呢,不過我又怕浪費了.
我現在真的好似有咗3個月的肚dum.如果再唔中,我怕我個肚dum一直大一直大....咁就真係大件事啦...

洋房

大家努力啦....
原帖由 agnes15 於 10-5-11 11:22 發表

我仲慘呀..好多人以為我岩岩生完bb咁呀,你話我個肚幾咁"大"吖...我都好想真係"大肚"呀!!

洋房

我只有在4/25 和5/1 dodo(因我c6經常唔係hk),我4/30有分秘(我唔記得係叫咩,我知有分蛋清同xx,總知個日d分秘好多.)其實我估自己唔會中,不過我又想幻想下,我想快d有bb.

原帖由 加魚 於 10-5-11 10:49 發表
415 day 1, 咁 dodo 時間係幾時呀?? 排卵又係幾時?? 咁先計到幾時先 check 得喎!!

洋房

點解咁平....我昨日去萭0,睇過d棒棒,好貴呀,最後都冇買...等下星期m小姐真係唔黎揾我見check.

最好唔黎,我唔想見佢,不過今早起身,突然覺我自己個肚,鬆哂,咩感覺都冇....

原帖由 加魚 於 10-5-12 11:52 發表
喂喂, 我 day 28 驗尿都 ok 喎!! 80 蚊 tim jar!!

洋房

咁平,等我明天去睇下先....

原帖由 加魚 於 10-5-12 15:38 發表
如果見特價就買定啦, 我果日係 mannings 買 "準快易", 特價 $26.9/支.

首頁

尾頁

跳至