跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

你地好呀, 你地係唔係指隆享果間呀? 我打算幫阿仔報出年9月份, 要今年10月先開始接受報名, 請問一下你地係唔係10月2號就要一早去報名呀? & 面試通常問咩呀? 因為我沒經驗, 所以想問下你地. 謝謝!!!

大宅

原帖由 goldenbaby 於 10-6-17 23:16 發表

we are a late applicant for pm class, we applied in this early May, and accepted in a few days after interview.

The interview is focused in the "concentration" of the kid, you has better to train t ...
多謝你嘅回覆, TKS!

大宅

原帖由 ms_maggie 於 10-6-20 17:32 發表

我細仔都出年讀, 所以今年10月都要留意.
你仔仔幾時出世?
哥哥今年孫方中讀K1, 不過細佬唔專心, 唔知出年孫幼收唔收呢 ?
我仔仔 0812, 所以係細仔來嘅, 唔知收唔收呢? 如果你大仔都係果度讀, 應該收你細仔嘅機會好大. 加油呀^0^ 咁係唔係要10月2號一早去排隊報名呀? 你地都係住隆享呀??

大宅

原帖由 wvw 於 10-6-24 11:26 發表
ms_maggie HI~~你好呀..我囡囡都係今年9月入讀隆亨村的孫方中呀...你需唔需要坐校車呀?!?!

hiwaiwai 我上年面試時...問過我囡囡...與那些屋企人一齊來...之後比些積木佢玩...又問積木的顏色...最後..要 ...
wvw 好多謝你的資料, 對我好有幫助, tkx!

首頁

尾頁

跳至