論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

tanping 發表於 17-5-27 14:36
姐姐1-26/7 返泗水,agent 話機票要$7xxx, 乜而家機票咁貴咩?請問邊度買會平d? ...

1-26/7 返泗水
google "兼價机票 泗水" 好多网站。"cheap tickets 泗水"
700起 -......... 万+ 無限。

1-26/7 ....... 特貴, 過年時段。何必要選那段??? indonesia new year/ moelim day
有平的, 沒有理由選貴的?
轉機1次HK$2,306

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

租2樓 發表於 17-5-31 19:22
其實我姐姐都係得一組名的,但cx個網有教如得一組,只要再次輸入該組便可,我訂咗了7月30日至8月20日,共$ ...

訂咗了7月30日至8月20日,共$4508"連稅"

wor 超....
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

ntk_mami 發表於 17-5-31 15:32
我早2個月幫我工人買機票7月8日返泗水, 7月最尾一日返香港
坐新加坡航空, 係新加坡轉機, 但D時間都好靚
唔 ...

我早2個月幫我工人買機票7月8日返泗水, 7月最尾一日返香港
坐新加坡航空, 唔記得$4200 OR $4300

wor ....

理性討論交流者。

象牙宮

租2樓 發表於 17-6-1 07:53
係呀,直接cx官網訂的,就是見個價ok(emoji)

5月時, 我給印印購机票 6月初, 單程不過一千真沒想到。

7月貴好多, 可能
1. 署假
2. 印尼年
最好避免以上時段。

以往工人由中介公司代買。肉隨針板上
网購省不少錢。鬼叫自己當初唔識。

理性討論交流者。

首頁

尾頁

跳至