網購天地

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

PAYESI 發表於 12-9-22 11:15
我淘左張床,想問下有冇人係之後搵人按裝?

还沒找人安裝, 就淘左張床.... 好勇.
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

Obe2009 發表於 12-9-23 12:55
Agree.............成二千人仔都唔算平wor, 希望樓主裝好張床ok.
搵到人裝未? 三幾百未必肯特登上門幫你 ...
香港 搵 CF 裝難... 搵家務助理都係一樣.

香港 購物就易到死.

都要念下 學木工 先得. 自己識最好.

你屋企都搞好了 ??

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

Obe2009 發表於 12-9-23 13:33
7788喇, 重差少少手尾遲d會叫我個師傅黎攪埋.
我個廳支9頭燈一開就跳fuse, 問人好似係漏電, 依家淨係會開 ...
yep, Group 埋一起, 先叫 CF一起過整.

E+ 用 LED 燈, 更省電. 9頭燈, 好光芒哦...
跳 fuse, 負荷太重; 濕左少少水 都會跳架.

理性討論交流者。

象牙宮

PAYESI 發表於 12-9-24 00:21
333, 我懶咋,其實自己裝都得,今日自己裝左啦,都唔係咁難,我搵到c 苦啦,之不過諗諗下自己裝刀仲好過, ...

PAYESI 想問你 :
搵日, 你去大陸玩時順便通知我... 我想跟你去睇架 (想你比意見) 之后我就自己回港. ok ma?

電器, 我只買小電器,轉電壓就用得, 大家電c呢樣野未買過. 我想買"万能飯煲"
你又識鑽個loan? .... 我連鑽都未識, 未買, 未學, 難不難學?

鑽孔机 - 你有好推介? thx

你好叻...好本事.

理性討論交流者。

首頁

尾頁

跳至