自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 2018母親節勳章

查唔查到佢通話紀錄呀?

水晶宮

mao2008 發表於 18-4-8 01:25
我見到數據係wechat用既,點查?
Wechat 用視象,妳有冇機會拿佢電話check佢wechat架?

水晶宮

mao2008 發表於 18-4-8 01:38
睇過冇野睇,
Contact list都無呀?

水晶宮

其實情況可能未去到咁差,但都要整理一下自己思緒,俾多幾個前路選擇俾自己

1) 暗中查佢並盡量搵條後路(捉姦證據,搵私探幫手)

2) 最重要自己和個仔嘅生活,保重自己身體照顧個仔

3) 自己有錢保障自己,老公有錢就盡量看吓點取多d為個仔

4) 老公錫個仔就暫時隻眼開隻眼閉

5) 可能只係逢場作興,無諗過要離婚

6) 難保真有小三吼住佢d錢,煮肥豬肉佢食兼氹佢買保險受益人寫小三

7) 等他浪子回頭,不過佢入廠要妳照顧都唔知感恩,似乎都係老奉

水晶宮

mao2008 發表於 18-4-8 02:08
佢好錫個仔既
暫時隻眼開隻眼閉,當佢仲係仔仔嘅爸爸咁照顧囉~
可能你哋之間已無乜情慾愛情,男人係咁,5x仲有體力,當自己萬人迷,有女2x ~3x 想要佢(&錢)都唔奇架

妳有冇人幫妳手? 如果得妳自己一個頂,會好大壓力,妳都要set priority架,自己>仔仔>老公>公司

水晶宮

mao2008 發表於 18-4-8 02:23
似呀,
發生呢件事令我醒左,
好想做返自己,
支持妳重生,加油努力,要好好鎮作!

水晶宮

同埋呢~阿姐可能係妳嘅天使

俾咗signal妳,有機會改變自己/同佢嘅關係,否則一直蒙在鼓裡

或者睇吓有冇機會,問吓阿姐,留唔留意到佢同緊咩人(後生女?咸淡廣東話?)得唔得?

如果阿姐拒絕,咪講笑話唔知佢係咪收埋女人,衰佬病咗仲咁好精神視象

水晶宮

mao2008 發表於 18-4-8 02:45
所以。。。
我想揾返自己,
希望我仲有用。
梗係要搵返自己啦!妳是很值得被愛的!如個男人無情,女人更要自強!

水晶宮

mao2008 發表於 18-4-8 03:05
多謝你
好大工程,我想 剷走15 kg肥肉,好想好想
15kgs咋?又唔係50kgs,我都要減肥,大家一齊努力!

水晶宮

其實改變別人係難架,改變自己易d,從自己入手

老公如有小三,當增加自信、籌碼,活出自己人生

老公如無小三,對大家都有益處

水晶宮

樓主,繼續冷靜處事

不要太傷心,5年內過返自己正常生活

因我C6阿姨,有3個小朋友15~20嘅時候,姨丈為咗個大陸妹,拋妻棄子,一句唔該就話離婚,無再返屋企,事前無徵兆,因為一直對家人好好(包括女外家)、家用足,錫仔女,女家個個跌眼鏡

最後見佢係佢外母(即C6婆婆過身時),仲笑笑口話壓力好大,完全無諗過阿姨和3仔女點過

P.S. 姨丈原生家庭有d錢,也是做生意,成日都要返大陸嘅,阿姨同佢感情一直好好
P.S.S.阿姨頭幾年都好depressed, 現已分開10年,而家3個仔女讀埋大學已畢業工作,總算安安樂樂,而且幸好佢99,62果邊都幫佢,支持佢,亦有俾瞻養費養仔女(基本),本身一直做FTM,之後出返嚟做part time,而家生活都幾好

首頁

尾頁

跳至