想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

SOPHIAWMY0103

多謝你鼓勵我o地, 恭喜你,生完bb記得上o黎報喜~
因為我都係卵巢多囊症....

我想問你個醫生係咪恒成中心7樓果位呀?

原文章由 SOPHIAWMY0103 於 07-8-31 07:31 發表
我是患有卵巢多囊症的, 結婚到第5年沒有避孕, 看過很多醫生及吃排卵药都不能成功. 經朋友介紹我看了蕭醫生(女醫生, 她是一位很好很好的醫生), 做了很多療程後, 我在兩年前很幸運地有了BB, 但在7WEEKS就小產了, 醫 ...
Mama: Janice (楠ma)    卓楠bb~

大宅

你個阿b好可愛呀,佢而家好番o的未呀?

我而家都係睇緊佢o架...
希望佢都可以令我bingo啦,佢都有同我提過卵巢攢洞,我想問o下,你手術費大約用o左幾多錢呀?

你當時有冇食一隻metformin o架?係咪有日日食?佢叫我一日食兩次,我每次食完都會胃痛同埋嘔,所以而家只係一日食一次...

原文章由 SOPHIAWMY0103 於 07-9-4 18:52 發表
BB在8月31日很順利出生了, 重7磅半是男仔. 今日我剛出院, BB有黃要留院照燈, 2-3日後才可回家 . 好掛住佢:-(.

YES, 我的醫生是恆成7/F果位.

大宅

呢個症冇先兆o架,要驗血同照us,先會知....

原文章由 R.T結晶品 於 07-9-15 16:48 發表
sorry~恕我白痴.. 呢個症有無先兆??特徵等....thx~~

大宅

你個b真係好得意,得閒換相,等我o地開心吓啦~~
你係咪開刀生o架,手術費大約幾多?我知蕭醫生開刀手勢幾好o架喎,而家仲有冇痛呀?

原文章由 SOPHIAWMY0103 於 07-9-14 11:41 發表

Hi 豬豬bb,
佢已經好番啦, 多謝關心:loveliness:
手術費好貴, 要成6萬幾蚊, 因為係微創手術. 我都希望你好快會成功. 加油
我一樣要每日食metformin, 不過沒有不良反應. ...

首頁

尾頁

跳至