想生BB

跳至

首頁

尾頁

子爵府

我又係用咗紅綠d, 同你好似喎, 我估你bingo啦, 希望我都係啦, 但我綠d無你咁深色喎...今日day 27, 又係day 14排egg

子爵府

以下係我啱啱check的結果, 大家都幫我望下:

子爵府

原帖由 sera 於 10-7-2 20:31 發表
jessiechen,我今朝Chk既同你差不多,聽朝再驗啦!我買左支Clearblue,聽朝用

我尋日同頭先check, 綠d好似無乜加深呀, 我有啲擔心...

子爵府

原帖由 estheres 於 10-7-2 20:32 發表
其實我的情況同你地差唔多,我今日用綠d紅d 驗都有線,紅d 較為明顯,綠d 有條淺線,希望大家一切bingo,聽朝再驗,上來報喜!

咁你今日day幾呀? 你都好有機喎~~希望我哋齊齊BINGO, 齊齊過版

子爵府

原帖由 sera 於 10-7-3 15:15 發表
頭先有月紅綠d,紅d好深,綠d就淺d,不過又比今朝尋晚深,希望中啦!

我又係呀, 我諗我夜晚習慣飲好多水瞓, 所以晨尿反而淡色, 頭先再check, 紅d 綠d都深咗好多, 我諗住過幾日買多支clearblue, 再check多次, 不過個個jm都話佢好準, 應該係bingo, 我哋齊齊努力, 唔好擔心

子爵府

原帖由 babehope 於 10-7-3 18:15 發表

恭喜妳呀......想問妳今個月do do了多少次,可否share下?

我day 13 紅d深粗, 跟住day 14低溫, 36.0, 我醫生叫我day 12-15日日都do, 但我哋只有day 12 13 15開工, 之後day 22左右都有開工, 即係成個cycle開咗4日, 但我估主要係12 13 15 嗰三日bingo
仲有, 我排egg後體溫一路無升, 維持係36.2 - 36.3左右, 一直去到day 18左右先慢慢升, 由36.5- 36.8, 而家就維持係36.5以上, 因為醫生話我基礎體溫偏低, 所以無超過37度
我想講, 排egg後原來唔一定會立即高溫, 可能慢慢升, 我當時以為實無希望, 因為體溫都唔正常, 點知...所以我估心情都好重要, 我當時預咗唔得, 無理佢, 照飲咖啡奶茶, 照游水, 可能咁樣無咁緊張反而好

祝你早日bingo加油呀!!

首頁

尾頁

跳至