跳至

首頁

尾頁

侯爵府

叻叻勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

sindychung 同埋見到你了得咁開心...搞到我心郁郁都想幫豬仔了下 XD 發表於 前天 23:54
昨日用電筒照入去..好大舊...忍唔住再了
終於了左舊好大舊好硬GE耳屎出黎

sindychung  一陣我又抄下你 去照下先XDD  發表於 11-6-2 00:47

侯爵府

叻叻勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

sindychung 呀!唔係唔係,更正一下:我窮D..係因為我連屋租都交唔起XD 發表於 半小時前
sindychung 唔係,我窮D...窮到要同6299住 >< 發表於 半小時前
我好慘..要交租..但都要同佢地住咁制=.=

sindychung  你依家仲可以諗諗要唔要搬出黎住ga~~  發表於 11-6-2 15:20

侯爵府

sindychung 一陣我又抄下你 去照下先XDD 發表於 半小時前
照住易了D..咁唔會估估下..BB太細...我都唔敢估..大人就無問題 XD

sindychung  結果尋晚無照豬仔隻耳仔...因為老公話:要了,都了左我先喇 =.=  發表於 11-6-2 15:21

侯爵府

sindychung 你依家仲可以諗諗要唔要搬出黎住ga~~ 發表於 3 小時前
幾時都諗得

侯爵府

sindychung 結果尋晚無照豬仔隻耳仔...因為老公話:要了,都了左我先喇 =.= 發表於 3 小時前
佢好人好姐自己黎啦..佢真係以為自己係皇帝呀?:;pppp:

sindychung  bingo!XD 始終有人了係乾淨D...我幫佢了完咪調言轉佢幫我了囉~  發表於 11-6-3 07:46

侯爵府

sindychung bingo!XD 始終有人了係乾淨D...我幫佢了完咪調言轉佢幫我了囉~ 發表於 16 小時前
好溫馨喎

首頁

尾頁

跳至