夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

琴晚我要整埋D野先可以瞓, 死佬就同亞仔瞓左先, 到我上床時, 又吾係好瞓得著, 就撩下已經瞓到死豬咁既死佬傾下計, 當然係攪醒下佢先得, 但佢卒之頂吾住講
死佬 : 吾好再攪我LA
我 : 我瞓吾著吖
死佬 : 咁咪食碗飯羅
我 :
死佬 : 食完碗飯, 會飯氣攻心, 咁咪會瞓得著羅
我 : (又會特然咁醒, 咁都比佢諗到 )

大宅

原文章由 renren 於 08-10-30 10:14 發表
哈哈哈....食碗飯!!絕

大宅

你老闆比你擺上枱, 驚吾驚比你老公打
原文章由 QUINCY121HK 於 08-10-31 21:28 發表
有日我響公司..老闆間房到..收緊fax..我個手提響(袋左響褲袋)..係c6打黎 :

qc : 有mud事....快d講.

奶ba : 你響邊呀 !
qc : e+幾多點呀...我緊係響公司啦mouth:mouth:" />

奶ba : 咁靜ge:que ...

大宅

呢排老公都車埋我返工, 有一日落車位置有少少吾同
我 : 吾該前多少少停(好有禮貌呢 )
c6 : 好, 到左, 多謝成為$30
我 : 好吖 去問我老公攞la

c6 : mouth:

大宅

真係好2級半吖..........支雪條
原文章由 renren 於 08-12-10 10:51 發表
以下一段情肉對話極之大胆露骨.....半夜....

c6爬响肥妹身:老婆,好硬呀!幫我啜幾啖
肥妹忟憎:你搞咩呀?你變態架,次次等人瞓左搞醒人 你自己搞掂佢
c6:黎啦,好啦...你試下啦,好好味架... ...

大宅

你個c6真係好"正"mouth:
原文章由 renren 於 08-12-12 10:45 發表
尋日c6睇完報紙...hehee鞋鞋....
c6:唉!真係可惜讀咁多書仲要讀醫都要跳
肥妹:一時諗唔開啫...
c6:係呢,你幾時諗唔開啫
肥妹:妖..又搵(未講完又佢插咀)
c6:eee,呢段仲傷感...睇下,唉!呢個世界變喇,連 ...

大宅

原帖由 dumpling 於 09-1-15 22:26 發表
renren,

我相信有條街係為你老公而設的

就係.....

奶"佬" "神"街

大宅

吾記得C6又做錯咩, 比我大聲D咁閙

C6 : 你知吾知你把聲好高音吖
我 : 咁可吾可以入歌劇院做吖:;pppp:
C6 : 我都想吖, 可以以後吾洗做mouth:mouth:" />
我 : 我都知你成日想吾做, 想我養你架LA, 好難吖 :;pppp:
C6: 咁都比你識穿

大宅

今朝C6車埋我返工, 途中聽收音機先知今日係元宵

C6 : 喂, 原來今日係元宵喎, 我地有咩節目吖
我 : (吾出聲, 因為都明知要返屋揍仔, 邊會有節目吖, 擺明玩野)
C6 : 喂, 有咩節目啫?
我 : 返屋企吖 :;pppp:
C6: 好喎, 呢個節目吾錯
我 : (無言, :;pppp: )

大宅

點解冇左置頂既

大宅

都叫做有個"花"字吖
原帖由 renren 於 09-2-16 13:05 發表
情人節果晚將近十二點,肥妹已經瞓到zzzzzz....
c6:媽咪,起身喇...收花呀
肥妹:乜半夜送花有特價咩
c6:唔係呀,無特價仲要加錢架 你出去睇下先啦
肥妹行出廳四野無花...
肥妹:邊樹呀?你 ...

大宅

琴晚一家三口係道睇電視, C6又係樹問劇情, 我更係吾理佢la扮聽吾到, 跟住...
C6 : 唉, 冇人理我, 我好似同空氣講咁, 唉! 同空氣講野吖..
我 : 繼續吾理佢吾出聲
亞仔 : 爸爸, 你同空氣講野吖?
C6 : 係吖
亞仔 : (大聲講)你傻既咩 ! 空氣冇咀架! 你同空氣講野!!
我 & C6 :
跟住就(忍吾住大聲笑左出黎)

YAN030    發表於 12-2-4 01:08

首頁

尾頁

跳至