自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

係,佢真係唔得,反而個比較新d之前做空少個男主持做得算唔錯,新人來講講嘢都流暢,表現好過呢個咩黃生

Googled 佢叫魏柏豪

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Friday 發表於 22-11-3 20:14
佢應該係想學外國嗰啲節目主持人做節目既style, 但學啲唔學啲,又中又英但又臭面又串咀,唔接受批評,佢上 ...

好作狀,個男觀眾話佢輕佻真係講得好,呢d 咁的人一朝未得志已經語無倫次,冇禮貌又自負

Friday    發表於 22-11-4 11:03

翡翠宮

LekGirl 發表於 22-11-4 00:20
佢邊有「得志」過吖!

所以我打「一朝未得志」嘛做咗十年仲咁寸咀,唔怪之得冇咩其他節目用佢,黃建東好佢好多

首頁

尾頁

跳至