母乳餵哺

跳至

首頁
12345...36

尾頁

男爵府

其實我都未知幾時去台灣o架! 係老闆琴晚突然同我講, 如果真係要去, 多數6月囉!

頭先我同豆姐講可能要去台灣兩三日, 叫豆姐now開始同我講國語, 佢不斷都係講三個字(國語), "為什麼"......

男爵府

收到喇! 唔該!

原文章由 Strawberrys 於 08-4-30 08:52 發表
bbpooh & Candy,

Please check your bank a/c as I transfer money this morning.

男爵府

wckmay,

你呢輪咩事? 好似工作好不順利喎! 又話仔仔唔跟你!

原文章由 wckmay 於 08-4-30 00:59 發表
Candy,

我瞓 la. 我剛剛做完公司野.

好辛苦, 現在工作好唔開心.

你都早d睡, 保持靚靚樣.

男爵府

冇everyone喎! one only!

原文章由 tvoincy 於 08-4-30 23:38 發表
Hello, everyone.

男爵府

今日唔見o左nan_nan & 2h ma

男爵府

bk 好似short short 地.

壞人媽, "ly""柱""拿"ar?

我要 早抖

男爵府

係咪有人想搵呢隻?

男爵府

報料:

萬寧, huggies 厚濕紙巾160片 , 平時特價39.9, 今日29.9(懷疑入錯價錢), 我掃晒兩間萬寧都係得3包.

[ 本文章最後由 Hellocandy 於 08-5-1 23:59 編輯 ]

男爵府

係咪即係我post果隻?

原文章由 Cyntoby 於 08-5-1 11:56 發表
昨日爹爹買咗一套 Little einsteins, 有六隻 DVD, 超清, 有6種語言及字幕選擇, RMB40.........但係佢一次買唔到咁多, 仲逢要去東莞先買到, 如果有人要可以安排, 但要時間囉!!!!

Little einsteins, 有六隻 DVD:~~
1. ...

男爵府

丁媽, tingfai, 壞人媽,

我都冇講幾錢你地就話要? 其實我都唔知幾錢, 但肯定可以一次訂好多, 但如果同老cyn講的一樣, 我唔知會唔會貴過40蚊喎.

男爵府

咁都唔明? 即係"你去那?" 國語黎o架嘛!

原文章由 tvoincy 於 08-5-1 10:43 發表

乜樹呀??
唔係好明"ly""柱""拿"!

[ 本文章最後由 Hellocandy 於 08-5-1 23:58 編輯 ]

男爵府

2h ma,

你買o左, 壞人媽叫我問你咁仲駛唔駛幫你買喎?

原文章由 honey2h 於 08-5-1 13:38 發表
Hayes loves "Race for Space" very much!:D

After watching this program, Hayes now often requests Papa to draw galaxies, spaceship, Earth, Mars, Jupiter, Uranus, Pluto, sun, moon, stars.....for fun!
...

男爵府

老cyn,

6隻dvd, 係咪呢個?

原文章由 Cyntoby 於 08-5-1 18:36 發表

妳 post 上黎嘅係其中一隻, 係咪仲有另外幾隻?????

我嗰套 Little einsteins, 有六隻 DVD:~~
1. Mission Celebration
2. Team up for Adventure
3. The Legend of the Golden Pyramid
4. Race for space
5. Rocke ...

男爵府

傾o左未呀? 好心急!

8婆 c9

原文章由 fsy 於 08-5-1 17:36 發表
中午果陣姐姐話今晚想同我傾計喎, 唔知係咪想唔做呢?

男爵府

今日上影樓諗住有相睇, 點知影完佢地話要明天先有, 頂!! 唔駛返工咩?! 結果約o左星期日(本來星期六都得, 但豆爸驚我要好多相, 所以要星期日一齊去), 到時睇完又唔知係咪即刻有喇, 真係煩, 又要再去.

間野麻麻地咋, 係好多衫選擇o既, 但係張單明明寫住送daddy mami set 頭化妝影全家福, 佢地都冇提過, 我地又唔係好想影, 所以都費事問.

同豆豆影相好難呀! 佢又唔肯坐定, 又唔肯擺post, 好難先影完, 一路影o的假髮又甩. 希望都有兩三張ok啦.

男爵府

打名search or 外語卡通電影

原文章由 tvoincy 於 08-5-2 00:23 發表

hellocandy,

how to find it out??

男爵府

sorry 打錯, 係外語卡通電影

原文章由 tvoincy 於 08-5-2 00:32 發表

又會係日本卡通電影??

男爵府

係呀! 如果訂到有120隻, 即係每隻1蚊囉! dvd-9先係9蚊, dvd咪6蚊囉! 我地分分鐘訂幾百隻, 因為訂埋o的台劇韓劇, 好多隻o架!

産品價格:
DVD-9 每只8元 (即編號帶A字母的爲DVD-9)
DVD 每只5元 (即編號無帶A字母的爲DVD)
Wii遊戲碟 每只5
PS2遊戲碟 每只5
CD(雙碟) 每張9
套裝劇集 每碟5-6元 (以碟計量)

原文章由 tvoincy 於 08-5-2 00:35 發表
hellocandy,

好似要比$120運費, 是嗎?

男爵府

擺明想要脅你啦! 諗住你一個月搵唔到新二個囉!

真空期都唔怕啦! 有子進爸o向度, 頂住下先囉!

原文章由 fsy 於 08-5-2 00:33 發表

果然不出我所料, 佢同我講話想唔做. 我問佢點解, 佢多多藉口, 又話想返印尼, 又話亞婆c咗, 一陣又話想放多啲假, 因為想做 part-time, 最後又話想攞返個電話. 我問佢, 係咪比返個電話你, 你就會留係度吖? 佢話: 如 ...

男爵府

都係大約十隻內, 有寫o架!

原文章由 tvoincy 於 08-5-2 00:46 發表

套裝劇集通常幾多隻?

首頁
12345...36

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊