跳至

首頁

尾頁

大宅

各位好呀, 我個女就1月22日出世, 佢唔食奶咀呀, 最鐘意就食手指, 有時我就移開佢! 佢好鐘意玩同笑O家, 同家姐玩到哈哈聲笑, 攪到我都笑埋一份...哈哈!
你地阿B而家轉身未呀? 同埋會幾時俾佢食糊仔?

大宅

哈哈....真係岩呀, 有個好朋友勒!
我個女而家14磅幾, 時時捉野黎玩,同埋EEAA講野, 但仲未識反身呀, 而家佢飲5-6安奶, 有時就可以飲到7安, 你仔仔呢?

我個女好貪玩又心野, 一見到人就要玩, 俾佢攪到個人都攰晒, 我試過俾佢訓時食奶咀但都吐返出黎, 冇法!

原帖由 QRB 於 09-6-9 14:55 發表
hello... 好橋吖...
我個仔都係1月22號出世...
佢鍾意食手指多過食奶咀... 所以0係佢臨瞓果時塞個奶咀俾佢等佢唔可以食手指...
佢依家最鏜意同爸爸, 公公玩... 一見到佢哋就已經笑哂...
我bb個幾禮拜前識轉身... 所 ...

大宅

咁攪笑既

原帖由 rainwing916 於 09-6-9 22:49 發表
見到你地阿b識轉身真係happy,我個囝而家成日轉到一半就係度嗌,開頭都唔知佢做咩嚇鬼死我,睇多佢幾次就知佢轉唔到身自己係咁勁嗌真係比佢笑死 ...

大宅

好呀, 一齊開心下...我個女而家都未識轉身呀, 懶到C!

原帖由 rainwing916 於 09-6-10 13:07 發表
係呀,下次見佢再係咁影個video比你地睇下,真係笑爆肚

大宅

好呀, 幾時出黎出面呀?

原帖由 totoro8218 於 09-6-11 10:11 發表
我個bb都係22/1出世ah, 有無機會俾佢地見下面!

大宅

我又係呀, 哈哈...同埋開左餐廳玩!

原帖由 TobyChung 於 09-6-11 15:16 發表

以前都忙啲, 有十幾日, 而家忙得五日, 之後就悶到發慌~~ 日日上facebook種田捉蟲, haha~~

彥晴望相機都係比人點穴咁gar~~ 要搵人同佢玩自己再捕捉lor~~ ...

大宅

嘩...都幾勁喎, 哈哈, 我個女上個月打針連CHECK就有6.38KG, 佢仲未識反身呀, 而家訓練緊佢, 嘻, 不過佢就相當懶, 佢飲奶就OK, 但而家見到我地食野就咀郁郁, 有時連奶都唔飲呀, 撥開左, 有次婆婆為佢飲奶, 佢又撥開跌左落地上, 俾婆婆話佢, 嘻嘻, 佢即時扁咀!

我都想約你地出黎呀, 幾時呀? 你地約左時間再約我啦, 我要返工, 如果星期六日會好O的!

原帖由 QRB 於 09-6-11 10:30 發表
我bb係大隻仔... 上次去健康院果時(4個月)已經8kg重68.5cm長... 體重係97-percentile... 而身高就超過100-percentile... 勁鍾意瞓同食...
我佢懷疑佢幾個禮拜前係厭奶期... 因為一日每5餐入面有3-4餐飲剩2oz(只係飲 ...

大宅

係啦,呢排時時攪到LOAD得好慢, 激死!
我冇ADD你喎

原帖由 TobyChung 於 09-6-12 14:01 發表

無玩餐廳LU, 成日LOAD唔到又慢到死~~ 係呢, 妳有無ADD我FACEBOOK呀??

大宅

掂喎, 而家都有4個22/1出世, 我地可以出黎見見面...哈哈!

原帖由 teresaleung2008 於 09-6-13 12:57 發表

我個衰妹都係 22 /1 出世嫁 , 如果佢扭瞓 一直都瞓唔到 比個奶咀佢 佢就會即刻瞓著 奶咀真係大發明
但有時佢太攰 就唔洗奶咀都可以自己瞓著
我個衰妹差 少少先識轉身 因為佢成日自己打完側身呢 隻手扎住左 未識用 ...

大宅

好過癮喎, 我都試下同個細B玩先

原帖由 rainwing916 於 09-6-16 00:40 發表
哩幾日用花灑同細佬b沖涼佢手手腳腳係咁郁都唔知幾開心,最搞笑就係淋佢頭仔d水整到佢都係咁笑到出聲,個場面真係笑死我

大宅

哈哈...梗係要看住個餐廳啦, 個農場時時俾人偷野呀...

原帖由 綿羊仔...BB 於 09-6-17 15:13 發表
响公司悶到嘔
有冇响度同人傾計呀~~
係咪去晒開"餐廳"/"耕田"???

大宅

自問記性唔多好, 不如整個LIST啦:-

LOGIN BB名 生日 仔/女 住邊呀

WHY2005 RITA 22/1 F SHATIN

大宅

ADD左你勒

原帖由 TobyChung 於 09-6-19 12:21 發表

我有個full list gar~~ 不過响FACEBOOK GAR~~
妳有無FACEBOOK呀?? ADD我??
[email protected]

大宅

我諗都幾難, 因為驚捉唔實個女...哈哈

原帖由 rainwing916 於 09-6-18 23:11 發表
用花灑同阿b沖涼係好開心架,佢坐係你大脾到同佢一齊沖,咁樣親子法真係好close架,不過就一定要baba mama一齊先得

大宅

激C, FACEBOOK時時SHORT SHORT下, 有時又好難入到GAME, 嘻嘻...試過ADD人又ADD唔到, 唔知咩事???

首頁

尾頁

跳至