夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

原帖由 9594 於 11-3-7 22:06 發表
我真係就黎谷到爆啦..................

我真係唔明兩個人相處 GE 時間已經唔係多嫁啦,
同佢出去食餐飯可唔可以尊重下呀!!

已經唔係同你去食大餐, 普通去食碗粉啫, 半粒鐘好無呀? 想同你傾下計, 普通閒話家常啫, 你 ...

算啦, 你谷到爆佢都係唔明架啦, 無謂令自己谷氣 , 你食飯講果d話題佢可能無興趣, 未一味食唔回應你囉, 你試下同佢講下呢期iphone興咩遊戲丫, 個話題佢有興趣就有反應架啦, 男人唔同女人, 我諗除咗拍拖果陣追你時佢係最愛最就你, 傾十幾個鐘電話做你令聽者之外,到結咗婚後升華到老夫老妻,以前d情景都只係回憶架啦.

大宅

原帖由 9594 於 11-3-26 10:35 發表
用手食 PIZZA, 左手拎住PIZZA, 右手拎住雜誌坐係SOFA 邊睇邊食!!

我就坐係佢隔離一齊食啦, 我食下食下, 眼尾哨到佢個動作有 D 奇怪, 都無乜為意, 以為自己睇錯, 跟住我就開始注意佢啦!!

我之前都話過佢食野係超快 ...

算啦,件衫都係佢,污jo都係佢自己,佢都抵得,你未當睇唔到無眼睇佢.

大宅

原帖由 9594 於 11-3-26 14:01 發表

可惜佢訓係我隔離呢!!

佢唔係同我同床的話, 我都或者唔會理佢 GE!!!

每人都有d壞習慣, 你睇唔順佢呢樣,或者可能佢又有d嘢睇你唔順呢, 男人唔同女人,唔開心會放係心,當有日佢出面遇到一個千依百順女人,到時佢有比較,咁你就大獲,
到時佢會一堆過爆晒出黎,咩唔啱都加在你身上架啦~

首頁

尾頁

跳至