跳至

首頁
12345...23

尾頁

男爵府

Re: 開心炸炸炸大炸版(元老版) Part 2

hi~~

男爵府

梗係未啦! 唔係點hi呀

bbccqq 寫道:
Stella
====
??

男爵府

嘩! 早兩day鬼影冇隻, 仲咩今日咁顛. part 1果到十幾廿頁.... 點睇
唔該有冇人話到重點/新風比我聽呢?

男爵府

睇下去邊, 如果去人家屋企, 唔該屋主煲. 否則, 我可以煲!

[quote]
bbccqq 寫道:
31號边個煲粥 ??

男爵府

好似睇到31號既地步, 係唔係有左呢?

[/quote]
咪就係瘋人瘋語 law[/quote]

男爵府

係part 1 睇到你地話琴日上唔到bk喎! 但係我從來冇斷過喎, 除星期2深夜! 唔知係唔係我用和記唔同d呢?

男爵府

係呀! 但好似唔係去金家喎, final未呢?

[quote]
bbccqq 寫道:
If 屋主煲, 你就唔好煲 la !!
ling 少 d 野麻 !!

男爵府

琴晚我係到自言自語, 所以今晚夜d上黎囉! 點解唔見左霸姐呢既?

bbccqq 寫道:
[quote]
Stella116 寫道:
係part 1 睇到你地話琴日上唔到bk喎! 但係我從來冇斷過喎, 除星期2深夜! 唔知係唔係我用和記唔同d呢?

I can not log in yesterday wor.............[/quote]

男爵府

電話中好似話太多人放唔落喎! 所以問你地final未囉!

[quote]
bbccqq 寫道:
but...... 金太好似話在金家搞 wor!

男爵府

party就一定, 不過地方要問主人家先知!

bbccqq 寫道:
[quote]
HelloPepsi 寫道:
31/12屋主煲飯仔,屋主無野做呀
她話今次係叫到會

其實 confirm 未 ???[/quote]

男爵府

係到揾個位講下野先!

[size=xx-large]大細孖, 生日快樂. 你地好幸福, 有一對好好既父母, 你地最好報答佢地既方法就係身體健康, 快高長大!

士把嗱支持你地!

男爵府

玩到咁夜既? 好唔好玩呀?
貓姐 寫道:
我返嚟喇

男爵府

喂! knee可大可小喎, 快d比錢人駛, 睇睇好喎!

貓姐 寫道:
跟手果幾日既節目, 我可能嚟唔到, 可能.....因為我左腳滕頭哥宜家腫晒, 唔知咩事, 我亞媽話可能今日抱得大舊飯行太多路.
我要睇睇聽日隻腳變成點先可以決定, 除夕點算

男爵府

of course 金媽啦, 我諗佢唔講會keep返original plan卦. 不過明天問多次先!

[quote]
bbccqq 寫道:
oh...............仲未 confirm location !!!!!!
Who arrange ???

男爵府

haha, 如果cancel咁我地要另起爐灶路喎! 如果唔係未好lonely!

[quote]
bbccqq 寫道:
不如 cancel la !!!!!!!!!!!!! hahaha................

男爵府

金媽,
我都睇唔到呀!

copy from part 1
+++
我返來啦!

點解我睇唔到有四個聖誕老人架?
+++

男爵府

比你諗到我諗咩tim~

[quote]
bbccqq 寫道:
if cancel 咪叫到会去你度玩 & 食 law !!!!

男爵府

怪獸醒左, 我諗住姐姐比返奶咀佢會訓啦. 點之仲係喊, 我去睇下, 原來奶咀係到但冇人理佢. 咁我抱抱啦, 佢發我脾氣, 喊住ee哦哦左耐. 笑死, 家下左手抱住怪獸, 右手打字.

男爵府

14呀!
HelloPepsi 寫道:
士巴哪:

你1月幾號去旅行啊

男爵府

唔知呀! 入到佢怪獸坐左係到:-(

bbccqq 寫道:
姐姐搞唔掂怪獸咩 ??

首頁