自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

咁似我6299 我仔高小,去佢屋企食飯,佢竟然續淡餵,好恐怖!
原帖由 Teresa 於 11-1-31 00:21 發表
你地同唔同意?

我99最鐘意spoil個孫. 叫工人同佢揹書包, 話佢揹書包會"傷骨". 叫工人唔好比細仔(3歲)行咁多, 話會行傷"對腳". 同檯食飯佢飞象過河夾哂D好送比我個仔, 食魚幫佢揀埋骨..... ...

大宅

原帖由 TobiMom 於 11-1-31 10:15 發表
我姑仔個仔係我奶奶湊 , 讀緊一年班 , 放學後要去補習 , 所以都幾趕 , 如果要食野 , 就要邊食邊行去補習舍, 但我奶奶話咁樣唔得 , 粒孫要坐低係麥當當或KFC食先得 , 不如叫補習舍改時間或者唔好補啦.... ...

唔好意思,我支持e個怪獸99 bor. P1上完成日已好攰,仲要補習的話,應該留小小時間比佢食下野,3,4點肚餓.
其實時間表太密都係引致港孩的原因.趕---咪唔能夠比佢自己食,自己著衫lor.

大宅

原帖由 方方媽媽 於 11-1-31 15:01 發表

四歲開始,去廁所唔比我入,去大大都係自己抹。
但只要我係度,佢就鍾意扭我計. ...

响商場廁所遇過12歲女仔,工人抹

大宅

no,我同bun一齊帶幫bb換片,聽到廁隔:finished?...wait....don't move.....not yet finished wiping.....
點知出黎既5係4/5歲,而係好大個既girl+bun,個個都 ,我個bun問果個bun,原來 個女仔12歲.
原帖由 永然 於 11-1-31 16:17 發表

佢冇關門比你見到??

首頁

尾頁

跳至