自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

MommyPanel勳章

事緣,今日撞到一個前客仔,佢見我大肚就Ask我,照左仔定女?我答佢仔!佢就開始一輪串咁講,你真係叻!真係識生,兩個都係仔,真好福氣!我個新抱就冇鬼用,生兩個都係女,冇福氣,依家仲話唔會再生,生仔都唔識生,生埋D蝕本貨。。。佢講到呢到,我已經O曬咀,講左佢一句「仔女健康孝順咪得law,有咩無謂,唔通要好似你咁呀,你咪又係生左4個女先追到個仔!」
就上車走人!

seesee1010  我想知, 你話佢都係生完4個女先有個仔,佢有咩反應  發表於 11-11-10 21:29
alicialee1210  mouth:  發表於 11-11-10 17:49
JunichiOkada  好串mouth:, 不過好啱  發表於 11-11-10 15:22
BK2002  生仔定生女係由男方決定, 咪即係話自己個仔無鬼用!  發表於 11-11-10 15:22

男爵府

引用:真係有d甘既人架我陀bb時,照完4D99問-囝定

原帖由 安室だがな 於 11-11-10 發表
真係有d甘既人架
我陀bb時,照完4D
99問-囝定囡呀
我今胎照左係仔,99Ask我,我答佢係仔!99立刻話仔女都冇所謂!我立刻心諗,仔女都冇所謂係因為我已經生左個仔,上胎一話佢知仔,笑到呢!上一胎係女,我唔信佢會話仔女冇所謂!

男爵府

引用:生仔生女好+n+年前都証明左係關男人事...有

原帖由 clara1975 於 11-11-10 發表
生仔生女好 n 年前都証明左係關男人事...
有 d 女人仍然都歸咎於新抱...一 d 進步都冇...
我見過佢其中兩個女,好好!個媽黎親找我,買咩都個女俾,仲同個媽講你鐘意有用就買!好孝順!個仔我就末見過!佢老公都見過,新抱兩個孫女見過,爺爺超錫,成日見爺爺拖住兩個送返學,三爺孫笑容好一致,甜!

男爵府

引用:Haha請問你係咪9秒9上到車 +

原帖由 seanandangus 於 11-11-10 發表
Haha請問你係咪9秒9上到車
俾你發現左Tim呢個客好惡ga,我忍左佢幾年la!

男爵府

引用:回覆+yuki841202+的帖子 生女不知幾好...

原帖由 Hoining 於 11-11-10 發表
回覆 yuki841202 的帖子

生女不知幾好...你估個個都生到女ga, 我咁想生女生極都生吾到呀
我C6咪又恨女!

首頁

尾頁

跳至