跳至

首頁

尾頁

大宅

原帖由 TeriAnla 於 10-10-25 23:13 發表
唔好意思, 各位mama...我收到RED BOMB要去觀禮, 未能出席.

1) mic.mic ------ 1大 ( ok )
2) irenewonglh (ok)
3) winniewong8286
4) csc0728----------1大
5) jodyhc ------ 1大 ( ok )
6) 釘釘
7) happymama_jk ...

咁為有下次la...

大宅

原帖由 miyokiwai 於 10-10-26 06:14 發表
sorry!!!!! 不幸地嫲嫲走咗!個日有白事,雖然真係好想來,但係唔想影響大家!待BB出世後的gathering,我就可以出席啦!你地玩得開心啲啦!

咁下次la>..你都唔好太傷心la>..

大宅

原帖由 mic.mic 於 10-10-27 11:33 發表
各位 mami , 唔好意思 ~ 我戶口只有 "中國銀行"
如果真係做成大家不便 ~ 真係唔好意思 ~
或者可以到旺角交俾我 , 如果再真係唔可以 ,
就響呢到通知我先 , 可以到 13 號先俾我啦 ~
但希望大家 cofirm o左o既朋友 , ...

點會呢..辛苦你就真...

大宅

多謝各位 jm 合作呀 ~ 唔該晒 ~(如有錯誤請聯絡)
我將自己聯絡電話 & 地址 pm 俾各位,有邊位收唔到請通知,
如果今天內, 沒有回覆 confirm 出席及沒有付款(已有cfm不包括在內) , 不再接受啦 , 因為今日 6:00 我會cfm人數了
日期 : 2010年11月13日 (sat)
時間 : 3:00-6:00 pm
地點 :旺角樓上 cafe

1) mic.mic ------ 1大 ( ok )
2) irenewonglh (ok)(cfm sorry 到果時先俾埋錢)
3) csc0728----------1大(ok) (收到)
4) jodyhc ------ 1大 ( ok ) (收到)
5) happymama_jkc (未有 cfm)
6) ACB @ 2011 ------ 1大 (OK)(收到)
7) Janqueen------ 1大 (OK)(收到支票)
8) 熱狗媽 -------- 1大 (ok)(收到)
9) babycherry22------1大1小(6yrs)( ok )(13/11俾你,我confirm來)
10) JojoBibe------ 1大(收到)
11) LittleLittle5(未有cfm)
12) Gaile - 1大 (ok) (收到)
13) misswen- 1 adult (ok)(收到)
14) melisacat - 1大 (ok)(收到)
15) ststar- 2 大 (ok)Sorry 當天才給您,謝謝^^(收到)
16) aviz_cheung (ok)(未有cfm????!)
17) 爛咀媽媽 - 1大 (ok)(收到)
18) karilau-----1大1小(5yrs)(ok)(收到)
19) tamama_zoe - 1大 (ok) (收到)
20) 妹豬mama - 1大 (ok)(收到)
21) princessda - 1大 (ok) (收到)
22) muffinlemon - 1大 - (收到)
23) YSAM ---- 1 大 - 已 PM(未有cfm?!?)
24) Manman_2211 -- 1大 - 已PM(13號)

大宅

原帖由 mic.mic 於 10-11-13 22:54 發表
唔好意思呀 ~ 咁多位 ~ 有負所托 ~ 我只係記得 8-9 個人
所以響 fb 到 "標籤"唔晒咁多人 , 同埋可能有o的未 @ 我 ,
所以呢 ~ 如果望到張 fb 相 , 知自己個位置 , 就話俾我知啦 ~
不過希望唔好"鹽"今日o既 ...

你唔好咁講la..你係義務ga嗎..你arrange得好好la..大家都不知傾得幾happy, 好期待下次添呀...

大宅

要睇下其他JM GA 意見LA...我就NO PROBLEM???

大宅

原帖由 babycherry22 於 10-11-30 21:32 發表

生前快d再攪gathering~hehe
實好熱鬧

係呀..到時果個個肚都有番咁上下la...e家我有時都覺自已有d 論盡lu...

首頁

尾頁

跳至