跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

引用:Quote:原帖由 babygirl2004 於 15-06-07 發

原帖由 QQ70 於 15-06-07 發表
push !
我都想知

只有父母 用一生的愛 講一種道理
自那天哭一聲 便繫著你心靈
陪著我數星星 帶我探視美景
闡述了和平 灌輸應有的防衛性
還指引我 望事物 用雪亮眼睛

水晶宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

Yubi.T 發表於 15-6-11 10:57
有家長報料70網有人派咗去 71網-伊斯蘭
今年 ?

今年無借位喎

水晶宮

引用:今年70區夠位俾本區,如果唔夠位,派申請表

原帖由 clarachauky 於 15-06-12 發表
今年70區夠位俾本區,如果唔夠位,派申請表時係會講明要借邊區位,要填埋落表架。

...
無錯

所以無可能70區派ec

水晶宮

引用:今年真係有70網既小朋友派左去ec,原因可能

原帖由 currygigi 於 15-06-11 發表
今年真係有70網既小朋友派左去ec,原因可能係70網唔夠位派,因甲1可自由網,呢批人你預料唔到有幾多人!

...
無可能
我係70區,如果唔夠位,填選擇前會通知我們可以填埋邊幾間71區的學校

70同71都有足夠學位俾呢兩區的學生

首頁

尾頁

跳至