親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

係咁加價
你係咪無清cookie呀? 有d網好衰, 你不停check佢就不停加架!!

我上年4月尾先至買7月中台北, 長榮0730去2150返, 2大2小7千頭.

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

TABOHEBE 發表於 17-2-8 16:01
應該唔關事 .....清完都係咁
你睇到幾錢? 暑假唔駛咁急買....

翡翠宮

TABOHEBE 發表於 17-2-8 16:07
HK AIRLINE $1700+ 一張
早機去 中午機返
其實1700又唔係貴喎港航有D機係用長榮機架!

翡翠宮

Cholechiu 發表於 17-2-20 10:24
回覆 DOUGLASMAMA 的帖子

早上機好辛苦下,要好早起身,你去甘多日都系多一千,幾抵下,我通常都系酒店度 ...

我反而鍾意坐0730,去到擺低行李行下就食午餐。

翡翠宮

Cholechiu 發表於 17-2-20 13:26
回覆 goo_littlebb 的帖子

我都想早,屋企兩位大帝唔肯起身啊,產幾窩先慢慢起身,煩 ...
我2件知道有得玩, 幾早起身都得, 最多早一晚早D訓或者訓定晏覺...

翡翠宮

DOUGLASMAMA 發表於 17-2-21 07:47
C6話0730要早2小時(0530)到機場,預1小時(0430)入機城,相等於0330要起身預備出發,當晚一定不能睡。 ...

我地好少少,4點零先起身,5點鬆上的士,通常5點9就到機場,入閘再去麥當奴食早餐。

首頁

尾頁

跳至