自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

mrscatcat 發表於 24-1-11 09:07
其實有月子中心真係好架
有人照顧你 食好訓好
BB又有人照顧

YES, 如果駛得起錢真係要用.
我呢D駛唔起錢既, 都係自己同老公困獸鬥, 不過幸好都易湊, 兩件依家牛高馬大

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

ilovebb2019 發表於 24-1-11 10:26
如果子淇上去坐月我就信唔係賣廣告喇

其實收錢代言又如何, 佢老公在內地拍劇, 拍完又可以一齊住. 老婆又有得嘆.
間嘢梁錦松開, 都係收得貴做有錢人生意, 唔會飲假水食假嘢!

翡翠宮

Roblox 發表於 24-1-11 11:20
估唔到咁都可以引到班反中人士出嚟,黃人思想就係咁,真鄉下嘅大陸就諸多藉口死都唔返去,有國仇家 ...

唉, 就連依家我地呼吸緊既季候風, 都係大陸吹過黎, 咁擔心應該搬上月球住.
但又繼續住繼續鬧, 仲要繼續淘寶

翡翠宮

gallygally 發表於 24-1-11 14:01
三十幾萬
啱大陸人多d, 香港人就算俾得起都未必會上去。上網唔知係咪仲要翻牆先上到
...

我間中會返去行街食嘢,都係照上Whatsapp FB IG Youtube喎!手機用漫遊就得!

翡翠宮

granja 發表於 24-1-11 20:46
勁,連係梁錦松開都知!

我都覺得就算佢賣廣告都係好小事。佢係咪真係上去坐月得佢地知,佢地覺 ...

fb見人講咋。
我已生唔出,用唔到服務,亦無錢

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊