親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

charlotteyly 發表於 16-8-2 20:56
終於有時間寫評價果晚我地叫左五個餸,炸魷魚仔、炸帶子、海鮮豆腐煲、麥皮蝦、辣椒炒蟹,仲有炸& ...

佢辣椒蟹辣嗎?小朋友食唔食到? 定有無得駛咸蛋黃炒蟹架?
你叫既都係餐牌有的嗎?

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

charlotteyly 發表於 16-8-2 21:28

辣椒蟹係好似泰式辣醬咁既味,唔岩小朋友食,因為真係 ...

ok喎!我正煩緊去邊間食蟹,無招牌食過,珍寶又好似評價麻麻,呢間咁抵可以考慮
想問埋駛唔駛加一? SG200coupon係全單埋單總數扣嗎?

翡翠宮

charlotteyly 發表於 16-8-2 22:20
睇睇張單

唔該哂

翡翠宮

charlotteyly 發表於 16-8-2 23:22
仲有記住試個炸帶子,包住帶子既係芋頭黎,真係好好味

炸帶子我有興趣呀

翡翠宮

想問我廿幾號先去, 依家訂檯再買coupon會唔會太早?
我又怕遲訂檯, 到時groupon停我就無得買, 但會唔會買左groupon到時又訂唔到檯

翡翠宮

charlotteyly 發表於 16-8-5 16:37
唔會太早,早訂安心啲

send 左request去,睇下幾時覆先

翡翠宮

wingyanmui 發表於 16-8-5 15:17
they have online booking system. you can book first then buy coupon. they reply very quickly

Thanks! I have received their reply

翡翠宮

想問埋, 買Groupon你地用咩信用卡俾錢? 係計海外簽帳嗎? 邊張手續費無咁甘或者會有多d回贈? 我得AEON銀聯, Enjoy Visa同DBS Black master.

首頁

尾頁

跳至