自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

1-2年前我1家同我朋友一齊旅行, c6同我朋友反哂面, 我都知係朋友麻煩, 返到香港c6越諗越激氣打幾十個whatsapp罵朋友, 罵左成個星期, 之後年幾無聯絡。呢半年見番本來相安無事, c6又挑起條根叫佢一齊旅行, 朋友梗係直接say no, 佢又嬲過, 又話我果時唔幫佢一齊罵, 話我唔係企佢果邊

子爵府

我都知我朋友係麻麻煩煩, 但去旅行佢又幫手睇我囡, 一齊訓一間房share房租, 大家都有著數, 佢又唔係大姦大惡, 係衰食野食得耐, 唔識路行左去要週圍搵佢+少少小姐脾氣。
我c6咁罵佢, 佢一句都無覆佢, 第1時間係問我有無事, 驚我比人罵埋一分。
隔成年再見朋友都客客氣氣, 驚又撻著佢, 我覺得呢個朋友都算係咁。

子爵府

BGCOME08 發表於 18-12-19 12:58
你老公乜事呀?小氣到一個點。

就算朋友再錯,正常人都唔會whatsapp幾十次去鬧人一個成期啦。之後又再撩人 ...

塊運有平機票2人同行, 又想同人share房平d, 我完全估唔到佢會又嬲過。

子爵府

終極熊貓 發表於 18-12-19 14:01
你所講朋友嘅不是之處
輕微過輕微 。。。

係, 雞毛蒜皮少事, 我都唔明點解攪到世嬲咁, 朋友都唔明。

子爵府

我都唔感同朋友講c6又嬲佢, 哂事唔會越黎越深, 夾係中間真係好辛苦, 唔上黎呻吓我驚我會痴線。

子爵府

mameme 發表於 18-12-19 14:14
吓??! 仲要係鬧你既女性朋友?! 我誤會咗係鬧佢自己既男性朋友, 佢對你其他朋友係咪咁架? 本身性格係咁? ...

係呀, 罵我女仔朋友。

子爵府

我完全唔明佢嬲咩鬼, 咁大個人, 嬲咪永世唔好見羅, 又要約人食飯(c6出聲經我約), 隔成2年又了起件事黎講, 精神分裂。

子爵府

佢自己上次同成班男人去旅行, 佢個朋友飲酒飲天光, 遲大度miss左班飛機, 因為租車cr card係遲到個朋友, 佢地幾個係機場等3個鐘先攞車, 架車唔比食煙, 個朋友死要食, 返到香港咪無事無幹, 我都唔知佢痴左邊條根咁嬲。

子爵府

jiji2 發表於 18-12-19 14:30
之前同男朋友既朋友去旅行
佢地真心難頂, 好多經典痴線野, 好恐怖
但我一句都冇鬧過佢地...(不過有同男朋友 ...

以家係掉返轉, 我朋友比面我唔嘈, 費時我夾係中間難做

首頁

尾頁

跳至